Församlings helg på sundsvik!

Åh det har vart helt galet skönt!
Pappa och jag åkte ut i fredags, det var fint väder men lite kyligt. Lördagen var riktigt skön, strålande sol heela dagen. Det har vart lugnt och man har kunnat slappa och umgås. Linda och jag var ute i skogen och plockade svamp också, det var itne länge vi var ute men hittade kanske drygt 1 hg var.. så ska snart gå och göra mig en svampsmörgås.. =) dock upptäckte jag nu att jag hade fått en fästing, hoppas jag fick bort hela.. =S
Kvällsmötena var helt grymt sköna också.. så härlig stämning..
Man äter väldigt mycket/ofta när man är ute så här också, och idag blev det galet mycket.. åkte från sundsvik efter att ha ätit middag och effterrätt, sen lämnade vi husvagnen vid stugan.. då skulle mormor och morfar med vänner fika så dom ställde fram till oss med (och jag antar att en del av er vet att mor/far föräldrar inte bara ställer bra EN sorts kaka.. nej det ska vara en massa sorter och de tär ju ofint att säga nej till den äldre generationen) så vi åkte därifrån mätta på kakor och kaffe.. Sen åkte vi till Emils föräldrar för att hämta syster och hund där tänkte dom också bjuda på en kopp kaffe.. men då tackade vi nej..  det gick itne att proppa i sig mer.. men det har vart en härlig helg med mycket gemenskap..
Och grabbarna retas som vanligt, man slippar aldrig undan det där tjatet och förslagen om en blivande pojkvän.. och de driver om mina höga drömmar om hus och så.. men det är ju bara drömmar..man väljer ju inte kille efter hur man vill att framtiden ska se ut (typ en rik för att "säkra" ett stort hus) nej man tar någon man får känslor för.. men jag vet att dom säger/retas allt med glimten i ögat.. Härliga dom är =)
Nu ska jag läsa lite ekonomi...
/R

First day at school

Ja då var min första dag i skolan avklarad.. jag var inte så nervös faktiskt.. men är glad över att jag träffade Josefin på bussen annars hade jag nog gått till helt fel lektionssal haha! Hade min första lektion i makroekonomi också.. Och man kan väl säga att jag och största delen av klassen blev gaanska chockade när vår lärare sätter igång undervisningen...... på ENGELSKA!! yes då ska vi läsa en hel kurs på engelska.. okej jag är inte kass på engelska men jag är inte duktig sen är det ekonomi! öh en massa termer man aldrig hört tidigare.. Allt hängde man inte riktigt med på men jag kommer ju bli en stjärna på engelska kan man ju säga i alla fall.. Jag införskaffade mig även boken vi ska ha nu.. en 748 sidor tjock bok med ekonomi på engelska.. I think I will have nightmares..
Jag har fått praktisera min engelska ikväll.. Pappa hade kalas och det var även fint besök från england där.. Den tredje av de tre systrarna som var här med familj så kul att träffa dom igen.. och nästa gång måste det bli vi som hälsar på dom.. detta börjar bli lite pinsamt efter alla dessa år ju..  Pappa fick en skitsnygg tröja av mig, han blev riktigt glad.. jag tror han gilla den. Det verkade i alla fall så på honom..
Imorrn är jag ledig och då bär det av mot Sundsvik och församlingshelg!! =D
Det blir till att studera lite ekonomi nu...
/R
Denna snygga fick han av mig...

Shopping

Jag gjorde sista dagen på huvudnäs idag.. gött nu är det över! nu väntar bara MIN skola.. PANIK! usch ja vet inte om jag vågar.. men det kommer nog inte vara så farligt när man väl kommer dit..
Efter jobbet cyklade jag hem som en dåre och tog sen korta snabba steg mot busshållsplatsen vid vattenpalatset och tog bussen därifrån mot överby! På bussen väntade Sandra.. nu blir det shopping!
Jag köpte en mycket fin present till pappa (tyckte jag i alla fall) han fyller förresten år idag, grattis till far min!! sen inhandlade jag en väska mycket bra nu till skolan.. man måste ju få plats med böckerna.. en kjol och en tröja.. sen fyllde jag kylen lite.. härligt med färsk frukt och grönsaker.. =)
men nu ska jag snart sova och ladda för imorrn...
/R


Utkast: Tjejen är ...

Tjejen är vansinnigt trött idag igen.. hon har jobbat på huvudnäs.. bara en dag kvar nu! sen börjar skolan!! USCH jag vill inte.. Sista lektionen höll jag på at svimma idag.. dålig luft, trötthet och jag hade väl kanske inte ätit så bra heller eftersom man måste ta med egen mat nu för tiden.. så det blev lättvindigt, en varma koppen..
Jag hämtade min kjol idag också!!!! =)
Nu ska jag snart sätta mig på cykel och styra mot kyrkan, ´jag jobbar på ungdoms cafét ikväll/tisdagar. Inte för att jag orkar men det blir nog fint när man väl kommer det...
/R

A day with Sandy

Sandra och jag fikade på Nordfelts idag. Det var verkligen galet skönt väder så vi satt ute spanade på människor och pratade om allt. Efter det gick vi i lite affärer och kollade. Jag fick tag i en as snygg kjol som jag ska hämta på onsdag =) sen gick vi hem till sandra och hon bjöd på tacos! Mycket gott, och så slapp man laga mat själv.. haha
När jag tog cykeln tillbaka mot min bostad satt Micke och Peter utanför pärlans så jag slog mig ner och pratade med dessa två smått galna killar.. Det mesta som kommer därifrån är skratt... Men det är ju väldigt kul.. haha det var en stund fylld av skratt.. Kul att träffa på dom igen..
/R

Sandy på nordfelts

Kalas tre dagar i rad

Sandra hade släkt kalas idag som hon tyckte att jag skulle komma på.. (med släkt kalas innebär typ mor- och farföräldrar). Det var roligt.. var inte jätte taggad först eftersom jag var vääldigt trött, jag satt hemma i min morgonrock och höll på att somna när hon ringde 17.25.. men klädde på mig och åkte hem till henne.. och det är jag glad för vi tjöta jag följde med henne till kyrkan för att hjälpa henne att hämta hem maten och hennes packning som hon hade kvar efter återträffen med hennes kompisar.. det var läskigt att gå i kyrkan när det var mörkt och INGEN där.. uh, jag är nog väldigt lättskrämd..  Jag cyklade som en dåre hem från sandra också.. det är ju mörkt nu och det finns killar som åker runt i bilar med rutorna nerdragna med dunka dunka musik... inte konsigt att man blir rädd?
/R

tjejen är trött!!

Sitter för tillfället hemma hos mina föräldrar.. förljde med dem hem efter kyrkan..
Första som händer när jag kommer in i kyrksalen är att Alfredgrabbar tag i mig och fråga om jag skulle kunna sköta projektorn/datorn eftersom Lukas flyttat.. jajemän klart jag kan göra det =)
Dock hängde ja inte med så mycket i predikan, jag höll på att somna inte för att det var tråkigt (det var det inte!) utan för att jag var och är helt

Galen kväll!!

Jag är verkligen så helt sjukt galet trött..! Jag har vart i kyrkan och grattat sandra som fyller 21 idag!! och har hängt med hennes sköna vänner från hennes tid på folkis förra året.. det var as kul! sen kom tobbe, lennart och robert.. då blev det heeelt galet! trött som jag var (och grabbarna också!) blev det ganska mycket konstigt prat och tolkningar detta var dock ganska kul men jag komemr inte komma ihåg vad jag sagt imorrn (som vanligt). Vi spelade flipperspel (ja år 2008). Jag är verkligen helt totalt kass på det men äh, det var ju skoj!  Oj vad vi höll på att skratta.. sen skratta jag så jag grät.. jag kände mig verkligen ostadig pga tröttheten.. robert brotta, eller snarare knuffade lite lätt ner mig i soffan och han tappa balansen eller något och föll över mig jag knuffade ur honom och där landade han på sitt nitbälte.. han fick  tydligen ont men jag bara skrattade.. det var en så kul syn! jag kan ju inte riktigt förklara hur kul det såg ut. men jag skrattade så jag grät i alal fall.. helt galet roligt!
Precis innan robert körde hem oss stod lennart och robert på händer ute på kyrkans parkering.. dom var riktigt duktiga.. Tobbe däremot skulle försöka lära sig hade han fått för sig.. det tog en stund innan han "vågade".. sen provade han.. det gick väl inte sååå bra istället skyllde han på att han skulle göra trick i stället.. öhhhh, dålig bortförklaring hörru! ;)
/R

Kalajs!

Kom ganska nyss hem från kalas i pingst för robert, david och christoffer och ett flytt farväl av Linus som ska till mariannelund en termin..
Det var riktigt najs, god mat och härliga människor att umgås och prata med.. tycker om dom! Det är så härligt man skrattar galet mycket i det gänget.. =)
Jag kunde dock inte stanna så länge eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorrn.. jobbar dock bara till 13.30.. perfekt! =D Riktigt läskigt att cykla genom/i Vänersborg när man ska hem.. inget lyse på cykel (har jag inte haft den jag var 12 år). Inte för att det är långt.. tar ju bara 5 minuter men ÄNDÅ! creepy..
Har även jobbat dag två av fyra på huvudnäs.. det gick bra i dag med och jobbade över 1,5 timma.. man har allt härliga arbetskamrater där..
Nä nu blir det sängen för min del! Jag ska ju cykla på en dåligt pumpad cykel till Vargön imorrn så..
/R

Mattelärare på högstadiet

Är gött trött nu.. Har jobbat min första av fyra dagar (innan skolan börjar) på min gamla arbetsplats och skola..
Har väl suttit och rättat matte typ fem timmar idag.. satt även kvar efter jobbet.. det var oväntat roligt och eleverna var juveler.. lugna och jobbade... det är så det ska vara..
hoppas på att de övriga tre dagarna blir lika bra..
nu står maten i ugnen, kyckling och kroketter.. jag är hungrig!
/R

två tjejer och tre killar

Det har vart film mys hos mig.. Cloverfield.. sjuk film.. Väldigt bra men sjuk.. jag satt med kudden i knät och för halva ansiktet en del av filmen..
Det var i alla fall väldigt trevligt.. Dom åkte dock ganska lägligt för jag känneratt jag börjar bli så där jobbigt trött då man bara pratar och inte vet riktigt vad man säger.. men det kan ju också vara spännande..
Men jag borde lägga mig nu.. ska till huvudnäs och jobba 4 dagar nu som mattelärare innan jag sätter igång med plugget på högskolan...
Nighti!
/R

Första dagen på högskolan

Nattis och jag var på introduktionsdag på skolan idag..
Det var en massa information och jag är helt slut i huvudet nu.. vill bara krypa ner i en mysig filt och se på en bra film..
Jag är så sjukt skraj för att börja plugga.. stor skola, massa nya människor, ny miljö, nya ämnen.. men det kommer nog gå bra.. varför ska man stressa upp sig så mycket innan för??
Jag vill göra något nu känner jag, ananrs kommer jag typ somna eller något.. =S
/R


Kyrkan idag!!

åhh Klara och jag överraskade våra kära pastorer idag.. dom var glada över att vi kom och det var så sjukt kul att vara med på ett teammöte igen... det kommer jag sakna.. sen blev dom väldigt glada över en annan anledning.. dom fick ju FIKA!! vi fikade och hade det mysigt.. Klara och jag satt på vårt gamla kontor som vi ska ge bort till Samuel nu sen fick han ett kort av oss. Det får han läsa när han kommer tillbaka från Lysekil.. Vi hade sjuukt kul när vi skrev det, väldigt internt bara så undrar om han kommer fatta något av det..
/R

Energifylld dag!

FIck besök av Olivia Lina och Felicia idag.. har lovat att dom skulle få komma på fika hemma hos mig i nästan ett år.. och idag small det..  och jag vill lova att det var 4 helt galna timmar.. men oh så trevliga.. vi fika och dom höll på att fnissa och höll på att lölja dig mesta deen av tiden.. haha
Sen kom Robert och hämtade upp mig så åkte vi till David och kollade på The Bucketlist den kan jag verkligen rekommendera er att se! väldigt vacker och rolig film.. sen blev det lite zappning.. kollade lite på paradise hotel bland annat.. haha det var då verkligen inte igår!! Robert och jag åkte och plockade upp Tobias och åkte till Mc'donalds och åt lite, skrattade och sa för mycket som man egentligen inte ska säga.. ooops.. men kul var det! Det är farligt när man är trött på det här sättet.. nästan som om man var påverkad, jag tänker mig itne riktigt för vad jag säger..
men nu blir det sängen.. imorrn blir det äventyr med Klara!!
/R

Kalasande!

Var i kyrkan idag... Johan hade en underbar predikan.. våga... satsa..
Träffade min kära KLARA!! hon är hemma från örebro nu i veckan.. usch va ja komemr sakna henne. tur är så finns det ju tåg och sånt.. haha satt och pratade med lite folk på fikat efter mötet, mysigt..
Min familj åkte precis dom har vart här på fika kalas.. (ett mycket försenat sådant..)
Fick böcker  (en shopoholic serien av sophie kinsella och en av Liza Marklund) och pengar till en skrivare av mina föräldrar och fick även en söt liten kruka med växt av min pappa. Det roliga är att jag fick en likadan (fast annan figur på krukan) av mormor och morfar HAHA! så nu är krukorna kompisar.. en nyckelpiga och mus (därför dom är kompisar) av syster och hennes pojk fick jag ett 7-ämnes block perfekt nu när man ska börja plugga =D och fick även en röd-rosa basker/mössa.. =)

Sen har jag även borrat hål för hantagen i garderobsdörrarna och spacklat badrums tröskeln som sen ska vitmålas...
nu sitter jag och myser framför teven och film i min mysiga robe....
/R

fixar dag i lyan!

Idag har det vart en fixar dag.. har tagit bort lås och tapet på garderopsdörrarna och spacklat igen hålen.. de kommer så småningom bli vita och få ett snyggt handtag.. sen åkte jag med mor och far till stugan där pysslade jag med två tavlor som nu sitter uppe.. dock längtar jag tills väggarna blir vita i rummet för det var itne snyggt med beige bakgrund.. men saker och ting får ta sin tid.. kul med lite projekt även om man vill att det ska vara klart med en gång.. jag är i alla fall nöjd med tavlorna.. sen har jag även slipat och lackat trösklarna.. looks nice.. bättre än tidigare i alla fall..
Och tänk vad bra nagellackborttagningsmedel kan vara.. har även tagit bort färg från listerna med det.. himla bra grejer.. haha.. men nu blir det snart sängen.. har sången imorrn i kyrkan och önskningar om att vi ska va där nio så man får snällt ta sig dit då...
/R

Grannar

Jag har nån skön granne som tydligen tycker att man ska väcka ens övriga grannar med dunkande musik 8.15 på morgonen.. dock tycke rinte jag det är särskilt roande.. men en positiv grej med det var att jag har mer tid på mig att göra saker idag och att jag fick en skön uppstart på min morgon med frukost och en bok på balkongen..
/R

ÄNTLIGEN!!

ÅHH blev så himla glad idag! mitt paket kom på posten från elite ladies.. så jag gick till kvantum och hämtade ut mitt paket.. gick hem och provade det med en gång.. en snygg bh och ett nattlinne och en matchande robe.. (självklart i rosa!!) såå mysigt.. har min fina robe på mig nu.. känner mig va säger man.. exklusiv kanske?? eller nåt.. dock hade inte nattlinnet så snygg passform.. men mor min är händig med symaskinen så hon ska hjälpa mig så det blir perfekt ;)

Har precis kommit hem från familjens hus där det har vart finbesök från england.. denna underbara familjen fernandez.. denna gången hade maken med sin syster och med sin familj.. det var så oerhört trevligt.. jag var som alltid sjukt nervös eftersom jag avskyr att prata engelska eftersom jag tror att jag är så kass på det.. men så bra som idag har jag nog aldrig pratat.. dom tyckte jag och syster skulle blir översättare.. HAHA kanske inte så bra men ändå..

Jag har förövrigt såå bra tips om musik!! Lyssnar på två album nu dygnet runt..
Den ena är Miss Li Late night heartbroken blues Fick skivan på posten igår och den är så sinnes bra! Man blir bara så glad och bara dansar runt i hela lägenheten.. ÄLSKAR DEN!
Sen har vi Kirk Franklins senaste platta The fight of my life Oh my gosch!!! Den är helt sinnes bra den med.. sicken kille! Enjoy...


Be still and know I am God

/R

Cookies!

Många tror kanske att jag itne har något liv eftersom det ser ut som att jag sitter vid datorn hela dagarna.. det stämmer delvis.. men jag har gjort en massa saker.. tvättat, bakat, städat, handlat, grejat inför plugget osv.. men jag är ju inloggad typ hela dagarna då märker man ju när/om någon skriver.. så så är det med det..

Idag har jag bakat cookies.. glutenfria sådanna.. och som smakade precis som vanliga! Stolt.. haha måste lägga ner dem i en burk bara så det itne säger schlurp och så finns det inga kvar, det vore illa!
Jag har även tvättat, och varje gång, VARJE gång är jag livrädd för att glömma nycklarna eller mobilen i tvättstugan eller torkrummet, det vore förfärligt för det skulle betyda att jag itne skulle kunna komma in i min lägenhet och då skulle ja vara tvungen att gå 6 km till vargön hem till familjen och hoppas på att eleonor skulle vara hemma eftersom hon har en av mina extra nycklar.. Så fort jag går ut ur tvättstugen kollar jag typ sjuttioelvatusen gånger om jag har nycklarna på mig eller om dom ligger kvar i tvättstugan..

Asså det är något i min lägenhet som piper lite då och då.. ibland högt och ibland lite lägre.. jag trodde det var slut på batteri i brandvarnaren.. men nja jag vet itne om det är det ändå.. GÖTT irriterande kan jag ju meddela..

/R


blöt efter en cykeltur till vargön

Kom precis hem från ledningsträff i kyrkan..
Jag cyklade och det var väldans vad det skulle regna då!
jag kom dit pisseblöt och hem lite mindre pisseblöt..
nu ska jag ta och renskriva anteckningarna från mötet..
Ps. ursäkta att jag inte ändrat bakgrunden eller färgen på texten än, men jag ska ta och försöka ändra på det..!
Håll ut! =)
/R

haft en bakdag..

jag vaknade 9 imorse.. har inte kunnat sova något längre på mornarna på länge..
 Jag cyklade i alla fall till hemköp, upptäckte att jag hade glömt köpa pärlsocker, självklart var det ju slut där så jag fick cykla till kvantum istället.. När jag kom hem satte jag igång och bakade bullar.. första gången i hela mitt liv som jag bakade glutenfria bullar.. bakade självklart vanliga också, men det är ju bra att kunna bjuda mor min på något när hon hälsar på =)
efter att ha bakat i x antal timmar var jag gött trött.. så nu har jag bara slappat.. ska snart ta cykeln och cykla mot vargön i detta hemska regnväder.. ledningsträff med lyktan ikväll..
Det ringde från macken idag också! jag har fått tillbaka mina pengar!! =) underbart..

Jag råkade även beställa lite smått och gott.... hehe fast jag har ju tänkt göra det i över ett år så nu slog jag till.... =D

/R


Mm färska varma bullar

Mysdag!

Vilket väder sol och regn om vartannat.. Väntar just nu på att mamma ska komma, vi ska till maxi och handla.. imorrn blir det bakdag bullar och muffins tänkte jag mig.. måste sysselsätta mig med något.. och ska ju ha lite försenat kalas och det blir lite lätt att bjuda på ju =)

Sandra och jag har vart och fikat på nordfeldts. Så härligt.. jag tycker om att fika, det är mysigt.. vi pratade om våra bekymmer också.. man kan väl säga att vi är mer eller mindre i samma situation..

Väntar på ett samtal från en mack eller vad det är man säger.. dom lovade att ringa idag.. i onsdags när vi åkte till frizon skulle nämligen jag tanka.. jag stoppa i 100 kr, det sa schlurp och så tog automaten pengarna utan att jag fick en en droppe bensin! Fy va arg jag blev.. smart nog kom Emil på att man kan ju ringa och skälla på dom och säga att man vill ha tillbaka pengarna, och mycket riktigt jag skulle få det.. bara det att dom måste ha mitt banknummer.. som dom skulle få idag.. annars måste jag ta och ringa dom imorrn om dom inte ringer idag.. ILLA! jag som inte tycker om att ringa.. prata i telefon går fint så länge jag själv slipper ringa....

/R


Hemma från en sjukt blöt festival!

22.15 kom jag hem igår kväll... kunde inte stanna hela tiden eftersom jag skulle jobba 7.30-20.30 idag (med 3 timmars rast)

Onsdag:
Vi packade bilen och körde mot Frizon/Torp/Örebro. När vi var ca 3 mil från slutmålet började bilen vibrera och låta sjuuukt mycket, som en gigantisk traktor, och in glider jag på frizon låtandes som en stor traktor, alla blickar mot oss (PINSAMT) väl framme undersökte, hör och häpna, JAG undersökte den och upptäckte en stort hål stort som en femma i främmre delen av avgasröret.. JIPPI!
Jag gick på en av veckans bästa konserter! SERUM, en av församlingens pastorer och hans fru och de hade ett liveband som spelade sjukt bra. Det var grymt drag i bildatältet!

Torsdag:
Eftersom det regnade största delen av festivalen så blev deti nte jätte mycket häng på själva området utan en del på campingen, en del i Albin och Carl och deras andra vänners husvagn+förtält.. Mycket trevliga stunder..
Jag sov förövrigt i mitt schletna tält som tog in vatten, det droppade på mig när jag sov och var itne alls kul.. bilens bagage hade jag gett bort till min kära syster och hennes pojkvän..
Klockan 18 spelade mina vänner (Beyond Reflection). Dom är grymt duktiga/musikaliska, jag är dock inte överförtjust i genren hardcore.. men duktiga det hör jag verkligen att dom är..
Sen bar det av mot ladan där Blindside spelade.. Jag gillar blindside (även om det är hardcore) men jag är faktiskt lite besviken på konserten.. det var annorlunda arrangemang än vad jag var van vid av deras låtar..

Fredag:
Sämsta dagen om man ser till vädret, det ösregnade i stort sett hela dagen..
MEN! jag var på den absolut bästa konserten i ladan, Newworldson från Canada. asså det var sånt sväng! och hela ladan dansade, och då menade jag HELA, dom som satt på bänkarna (bland annat jag) reste sig och började dansa, dom var så sjukt grymma, blandning av pop och soul. trummisen hade världens solo! typ6 minuter långt.. han började trumma på massa olika saker.. och tjena det var verkligen en fest! Deras skiva måste jag skaffa mig..
Det bar vidare mot Café Sion.. mysig fika, dock inte riktigt som jag hade tänkt mig men det var trevligt =)
Sen spelade Starfield även dom från Canada i magasinet, det var också en väldigt bra konsert mer i lovsångs stuk, men dom var duktiga och sångaren hade skön röst!

Lördag:
Min sista dag på Frizon.. Gick på Elefant som spelade i magasinet.. härligt soulgäng från Götet "Jag lagar din mat, pannkakor med sylt lägger jag sexigt fram på ditt fat...." den sätter sig på hjärnan vill jag lova!
Sen blev det till att säga hejdå... mycket tråkigt men ett måste.. och iväg körde jag med min traktorbrummande bil, ensam i nästan hela 3 timmar..

Söndag:
Jag var så sjukt trött när klockan ringde imorses 6.30... Iväg bar det mot jobbet.. jobba 10 timmar.. ÖVertrött som jag var blev det en väldigt rolig sista dag på sommarjobbet.. HAHA Det är inte lätt när damerna blir asarga på en av ingen som helst anledning, vad gör man då? skrattar.. elakt kanske? men det kom kommentar efter kommentar som var hur roliga som helst.. min arbetskamrat kan intyga!

/R

Äntligen fixat!!!

Åh nu kan jag äntligen pusta ut, ta det lugnt och sova gott i natt.. nu är det klart när vi ska åka imorrn till Frizon!
Det har vart en väldans rabalder om det där.. men nu är det klart, sååå underbart!
så imorrn drar vi hämtar syster vid 11 sen sandra, sen systers pojkvän och sen till lidköping och sandras kompis..
HERE WE COME!!!
/R

Jobb och puppies!!

Hjälp vad kul jag har haft det på jobbet idag! vi har skrattat som bare den. Vi har pratat om dialekter också (vår). Den är så himla ful! så sjukt bonnig och jag har bestämt mig för att flytta någon annan stans och lära mig prata lite finare.. man kan ju inte sälja hus och låta knäppt!? "ahmä klart dö schka ha dänna, ahmä dö få kache en femti tuschen" Så kan ja ju inte låta!
Sen fick vi besök på jobbet av Maria, hon hade med sig sina två veckor gamla hundvalpar, och haledulena va söta dom var!! det var som om man hade fått en liten bebis...! valpen jag höll gillade att slickas också kan jag meddela.. kanske trodde han jag var mamma.. haha

Jag kan också här med meddela att JAG SKA TILL FRIZON!! nu är det klart och jag tackar SÅÅÅ mycket!
/R


Total lurad!

Snacka om att bli lurad..
Det ringde från dolt nummer.. ringde och la på, tillslut fick jag prata med personen, tydligen en tjej som hette Emma att hon inte kom härifrån fattade jag eftersom det itne var rätt dialekt. Men i alla fall så kom det fram ganska nyligen att det var Ebbas systers kompis som jag pratat med.. Hade ju itne jag någon aaaning om.. hon lurade mig.. jag trodde ju först att det var någon annans kompisar, fick go panik! HAHA
det var kul =)
/R

Design

Ja idag har jag hållt på och grejat med bloggen.. ganska nöjd faktiskt.. dock kunde jag inte ändra texten på själva inläggen vilket stör mig!!
Men men annars har jag bara en lugnt och skön dag i min lya...
/R

Tillbaka till vardagen...

Då var man hemma efter en vecka underbart läger!! Jag är så otroligt trött,men det har vart väldigt värt det! Jag var ledare tillsammans med albin för en grupp tonåringar. Jag kan säga att vi hade den bästa gruppen!! Helt underbart goa tjejer och killar.. Dom kom två på filtvolleybollen, GREAT! Vi hade strålande väder varje dag, endast en förmiddag som var lite mulen men vid lunch sprack det upp igen.. vi badade varje dag, har aldrig badat så mycket tidigare skulle jag tro.. Knuffad blev man från bryggan också ner i plurret, galna tonåringar som bara attackerar haha (ledare också för den delen). Kvällsmötena var grymma, tror att många fick möta Gud.. jag var med och ledde lovsången med alfred och tobias så skönt! Det var en vidrig nattspårning sista natten, jag stod vid första stationen och när alla hade gått gick jag den också (eftersom man skulle säga till ledarna att alla tonåringar gått) jag var asrädd! dödgrävare/halvdöda lik, clowner, psykfall och läskig musik mitt i den kolsvarta skogen det är då inte mysigt kan jag meddela! Nu blir det till att vila upp, är grymt trött.. men hoppas otroligt mycket på att det löser sig så jag kan åka på frizon!! /R 
        
En av mina goa tonåringar                          Alex är