Ro..

Idag var första gången jag var i Stockholms skärgård, efter att ha pratat om det i nästan två år. Vackert

Fina stunder

Jag har bloggat på tok för mycket om plugg det senaste känner jag, men det är inte jätte mycket mer jag gjort (jo det är det visst, men mycket har vart plugg). Satt i kyrkan idag och fick en del gjort men har fortfarande en bit kvar på ena arbetet sen är det bara att sätta igång med de andra två stora, det är ju sjukt att det bara är tre veckor kvar! Hur ska jag hinna?
Men jag tog en paus och spenderade ett par fina timmar tillsammans med tjejerna på citykonditoriet. Ja, det är ett favorithak som bara har besökts två gånger av mig. Ajaj, jag får se till att det blir fler..
Visst är det fint att träffa bara tjejerna ibland! Det är då man kan vara så tjejig som killar inte riktigt klarar av, eller? En viss överdrift, så tjejiga är vi inte. Men man behöver verkligen det utbytet, då man bara umgås tjejer emellan. Det är dock allt för sällan.. Man får ta vara på stunderna..
Nu ska ja testa att göra ingenting

Fokus fokus fokus, vart finns du?

Som vanligt när jag avsatt tid för plugg så går det låångsamt framåt. Förmiddagen rusade iväg, slängde ihop en omgång bröd och gjorde middag så va det plötsligt eftermiddag. Koncentrationen står på ungefär 2 av 10. En helt ledig dag och jag har bara kommit några sidor framåt i en bok. Laddat upp med jordgubbar hade jag gjort också, fint att mumsa på men det hjälper inte koncentrationen särskilt mycket. Ska försöka arbeta på fokuset..

Olydnad

Jag borde plugga, jag vet. Och jag har pluggat, lite i alla fall. Har i alla fall strukturerat upp och har koll på vad som ska göras nu sista månaden av terminen. Och ja, jag ska plugga lite mer ikväll. Inte helt lätt bara när fokuset inte är i boken utan någon annanstans eller när muskulaturen i ögonlocken (finns det någon där?) inte fungerar och boken faller ihop på magen. Men snart är ett kapitel avklarat.. Jag ska försöka lite till....
Förresten har jag tydligen en blandning av sveriges mest hetaste dialekter, topp 4. Nämligen göteborska och värmländska.. (en gång i tiden i alla fall, nu är det en salig blandning av fler..)

Beginning..

Tillbaka i Stockholm och tillbaka till att ta tag i saker. Sara och jag har börjat med vår interpretation i skolan.. Blev så sjukt inspirerad! Kvinnan har koll på det där och vet hur man pluggar och strukturerar upp som bäst. Jag lärde mig ett och annat, plötsligt blir det ännu roligare att studera. och laddat upp med lite smått och gott gjorde vi också. Skönt att få saker mer undanstökat!