Shit vilken uppmuntran!

Idag fick jag ett mail från en kille från England som jag typ inte har pratat något med.
Han börjar med att säga att han vill att jag ska veta att jag är en underbar tjej har jätte fint hår och ett underbart leende.. han jämförde med blommor och jag vet itne vad. Det lät nästan som vi var ett par elelr något. Jag bara gapade när jag läste. Vilket smicker! Vilka komplimanger.. Jag tyckte det lät lite konstigt men alltså vad glad jag blev. Inte så ofta man får höra så.. Det var långt oxå inte bara några ord. Ja jag vet itne vad jag ska säga.. haha konstigt för ja har typ aldrig pratat med honom men va snällt..
en väldig uppmuntran =)

så tack!

förstår inte

Varför är det så att den person man tycker om har manbara lust att svära och skrika på?
Varför kommer det sånna tankar om den man tycker om?
Jag kan inte förstå det. Jag vill inte att det ska vara så. Men VARFÖR!?

Jag vill kunna förstå allt, veta allt. Men nej det kan man inte få här i livet.
Det finns så sjukt mycket man inte kan få här i livet.
Varför måste det vara komplicerat?
Jag vill inte vara eller känna mig som den lilla 14 åringen som är efterhängsen.
Jag är inte så liten. Jag är vuxnare än vad du tror! Än vad någon annan tror!
Inte för att jag känner mig sån nu. Men annars. I det vardagliga..

 

there's..

Om 10 minuter måste jag gå. Ska jobba, måste växla pengar innan också. Ska ta mig förtjänt av en solning efter jag slutat. Vid en ungefär 21.15.
Undrar hur det kommer bli när jag bor själv. Kommer jag sitta ensam mesta delen av tiden, eller kommer jag ha folk hos mig hela tiden, eller kommer jag få så där lagom med besök. Jag vill i alla fall inte vara ensam hela tiden.
Det åter står att se.. jag längtar i alla fall sjukt mycket!


Lovethere's just ........... what?

Sporta

Ännu en jobbvecka är slut, som lärare i alla fall. Imorrn är det ålderdomshemmet som gäller. hoppas damerna har tillfrisknat. Har inte någon direkt lust att bli sjuk nu under sportlovet. Jag ska ju flytta oxå! ojoj vad jag längtar!

Ska börja gymma oxå hade jag tänkt mig. Om det går vägen får man se. Annars får jag se till något annat sätt att träna lite på. Skönt att vara hemma ikväll jag ska snart se på ilm med syster. om jag kommer här ifrån vill säga haha
Man måste faktiskt inte göra något jämt, vilket är skönt (även om man blir rastlös).

Nej nu blir det nog film som gäller för mig adios för idag

Alla <3 Dag

Jag hade en mardröm inatt. Det var faktiskt riktigt hemskt! Vi följde med dig hem på kaffe, sen skulle du hem till en tjej och av någon konstig anledning hakade jag på vilket inte var tänkt egentligen. det slutade med att jag sprang ut och var helt förstörd.
Jag kan bara inte hjälpa det. Hur mycket jag än vill, kan jag bara inte rå för det.

Jag fick spendera ännu ett år ensam på denna dag. Jag vet det är löjligt att jag hakar upp mig på sånt. Men jag kanske är lite löjlig av mig =S
Jag fick mig i alla fall några kramar idag på jobbet haha eller snarare påhopp kanske? Fick även höra ett och annat som piggade upp sånt är inte illa =)

Förutom jobb har min dag bestått av tv Girlydelicious älskar sånt =) jobbiga är att allt handlar om utseende och kärlek men men vad gör man inte för att tänka på det ännu mer ;) ja vet att jag inte är så smart. Men så funkar jag när man kommer till det stadiet.

Nu är det väl strax dags för sängen oxå. upp tidigt imorrn och jobba. Den värsta dagen på hela veckan är imorrn.. det går i ett! Men vad gör man inte?

Godnatt och kram på er önskar er all lycka och kärlek

tänkarn

Jag förstår bara inte hur det kan vara så svårt att bara släppa tankar. sk aman behöva genomgå något som man redan har gjort en gång? det var nog så jobbigt då, nu är det jobbigare än sist. Det enda jag har kvar är minnena och dom vill inte lämna mig.

Det slog mig för en stund sen att det ska bli så himla skönt när man vet, det är du och jag för alltid. Men imorses blev jag riktigt orolig när jag stod på bussen. av någon anledning kändes det som om jag kommer vara ensam för resten av livet. Ska det verkligen vara mening det? hjälp

Det är så skönt att få skriva ner vad man tänker och bara släppa ut allt. På något konstigt sätt blir det lättare då än när man pratar. Usch ibland är livet verkligen en enda stor gåta.

jaja dagen har vart riktigt skön annars jobbade bara en 1½ timma tog närvaron på eleverna och satt sedan och gjorde ett prov åt dom medan dom spelade minigolf, då slapp jag ju göra det när jag kom hem och tur var väl det. För när jga kom hem fastnade jag vid teven skönt men jag blev riktigt trött. kommer på mig att äta hela tiden oxå, tröstätning antar jag hur bra är det på en skala. bara straffar mig själv hela tiden.

Nu lär det bli en fortsatt lugn kväll i alla fall. känns som om det var evigheter sen jag bara gjorde ingenting..

-

87917-1

jag minns...

jag minns:

...14 februari för ett år sen, ögon som öppnas
...försökte allt för att frösöka undvika i ett halv år
...sommaren, jag var nära på att jag inte följa med
...sommarens slut, allt vi skulle göra
...höstens början, jag var dum
...alla ord och blickar som höll på i nästan ett år

vad är det idag? ingenting