Reclaim The Påsk

Påsken är över.. det vill säga att konferansen vi hade Reclaim the Påsk är också över.. vart försvann tiden? det sa bara poff så va det över.. men vilka härliga dagar vi hade! Det var riktigt bra undervisning, uppmuntran, praktik, mat, gemenskap, goda gärningar som att skotta snö åt vargöns invånare. Det var påskfest, musik, drama, skratt och helt underbart.. ett år kvar till nästa, kommer jag bo här då?

Vart kommer jag hamna i slutänden.. det är en mycket bra fråga...


onsdag

Vilken tråkig start jag hade på min onsdag! Klara är sjuk och micke var inte image3
på MIC så jag satt i lärarrummet och fördrev ltie tid innan jag gick till banken med mitt lilla ärende.. Men sen vandrade jag hemåt i den sköna solen.. Jag packade när jag kom hem. Jag ska bo hos mina föräldrar under påskvekan eftersom det kommer bli sena kvällar och tidiga mornar. Det är Reclaim The Påsk som är på gång! =D Mamma och jag har precis lyft våra hårfärger.. hon mörkare och jag ljusare hehe..  och nu sitter jag och väntar på att Men in trees ska börja där efter är det top model på gång.. sen ska ja till fyrkanten och påbörja allt arbete inför Reclaim. Det blir nog en lång natt..

See ya!


Adding music

Sitter här och lyssnar på P4 live. Lill systern gäst sjunger med sin pojkväns band Adding music. Jag kan inte med ord beskriva hur stolt jag över henne.  Hon kommer gå långt den bruden.


helg


Helgen har gått.... den har vart händelserik... i fredags var jag i göteborg, mölnlycke... Systers pojkväns band spelade och syster gästsjöng.. så bra och väldigt mysigt ställe.. satt på restaurang den första timmen eftersom bandet skulle soundchecka och så.. mycket trevligt hade vi... jag blev bjuden på isvattnet av servitören.. pinsamt men snällt.. =)
lördagen var det lyktans tur att ha spelning jag jobbade då så det blev en lång kväll.. en riktigt go kväll med mycket folk.. mestadels gymnasiefolk.. det var permiär för beyond reflections... så tajta! inte riktigt min smak av musik men dom var väldigt duktiga! och ett annat band med en helt annan musik stil... också riktigt bra, men annorlunda..
och idag var det min tur att entra scenen.. eller estraden... or what to say! Anyway jag ledde lovsången.. var ett väldigt bra möte.. ganska djup undervisning men intressant.. =)
har packat resten av kvällen.. åker till Jönköping imorrn dags för studier med klassen... sen bär det förhoppnignsvis till mariannelund för att hälsa på Sandra.. men vet itne än hur det blir... återstår att se..


Imorrn fyller min älskade syster 18!!! helt tokigt vad tiden går snabbt..image3