Våga stå för sina åsikter

Det har vart en spännande dag idag på jobbet.
under min låånga håltimma satt vi några i lärar rummet och pratade... Tro, livsfrågor, rätt och fel..
Det var och är jobbigt men det är så intressant. Det är kul att få höra vad andra tycker och tror, det är kul att få respons och mot frågor.. som sagt det är jobbigt men det är samtidigt roligt.. man växer..
Vad är det för mening med tankar och så om man inte får dela med sig?
Man måste respektera allas åsikter även om du inte tycker som mig så måste jag respektera det. Hur bra blir det annars om man inte gör det?
hmm mina ord börjar ta slut nu... får bli så för den här gången..


Love

rom 13:12-14

Det var längesen jag läste bibeln känns det som.. men de få gånger som jag HAR läst bibeln under det senaste har det verkligen bara smällt till. Det har tilltalat mig så starkt. Idag då när jag läste så kände jag bara det är precis det här jag behöver nu.. det jag är peppad över typ.. men så avslutas det med 3 verser som bara är såå ja vad ska jag säga.. jag kani nte uttala det i ord.. men mäktigt, fräckt!

Natten har varit lång,
och dagen för hans återkomst är snart inne.
Sluta därför med allt det onda som mörkret hjälper dig att dölja.
Gör bara det som är gott och som tål dagsljuset.
Då kan ingen komma åt dig och du kan handla frimodigt.
Använd inte din tid till vilda fester, fylleri, äkteskapsbrott, gräl och avundsjuka.
Lev i stället som Jesus Kristus skulle göra i din situation,
och försök låta bli att tänka för mycket på dig själv och dina egna behov.

Rom 13:12-14


Det fick mig att funder en hel del. Det satt mitt i prick de orden.
Jag började fundera på det hur vet man att något är fel, eller att man gör något som man egentligen inte ska göra?
Om man skäms över något ex. Man är ute en kväll med kompisar på krogen eller liknande och dricker lite men man är rädd för att andra ska få reda på det. Känner man inte innerst inne då att det är fel? Det kanske är omedvetet? Eller du kanske snackar skit med en kompis om en annan kompis men du skulle inte kunna tänka dig att säga skitsakerna till kompisen som du snackar skit om. Gör du inte fel då? Eller du missbrukar mat, men du smyger med det. Eftersom du smyger med det så vet du ju egentligen att det är fel. Det är bara några få exempel. Varför gör vi saker som vi vet är fel, medvetet eller omedvetet. Ibland kan det nog vara bra att stanna upp och tänka efter lite. om du är troende eller icke troende spelar ingen roll, du borde ändå kunna fråga dig "Hur skulle Jesus gjort i min situation?" Jesus var ju en genom god människa.
Hur skulle samhället vara om ALLA tänkte på sig själv och sina egna behov? Stanna upp och tänk lite..
Det skulle väl ändå itne fungera. Om alla tänkte på sig själva så skulle det bli kaos i samhället. "Nä nu har jag jobbat tillräckligt många dagar denna veckan jag kan lika gärna strunta i den här dagen och ligga kvar i sängen och sova" eller "Jag behöver inte ta städningen idag, det gör jag ju alltid annars, någon annan kan faktiskt ta det idag" Det finns otroligt små vardagsproblem.

uppmaning! Stanna upp och tänk efter.. handla inte först och tänkt sen... tänk först och handla sen...

Bless

Love

längtan

Jag kan inte riktigt förstå det som håller på att hända.. under tre veckors tid har saker bara pekat på varandra och pusslats ihop.. saker och ting faller på plats, jag börjar förstå mer, andra börjar förstå mer och det är inte bara JAG som känner at det är saker på gång.. det kommer bli en grymt bra sommar/höst.. det komemr hända mycket.. jag är säker på det!

100% till jesus

Jag skäms inte längre för saker jag gjort, inte heller för att prata om att jag har en tro..
Jag står för det! För jag har funnit kärleken, den gränslösa kärleken.. jag hoppas att alla kan få göra det en dag..
"Vi går tillsammans, vägen är inte rak, men vi går tillsammans"
Jag vill börja med mina ideér med en gång mina tankar.. men jag vet inte vart jag ska börja..

Jag längtar efter att se förändring

Love

<3

Jag är fortfarande glad.. och ännu gladare!
love it!

för sent?

Jag längtar, jag har en längtan!

Börja förstå

De senaste två½ veckorna har verkligen vart helt förändrade.. vad otroligt mycket mer jag förstår..! det är helt galet egentligen om man tänker efter.. Jag är glad.. =) Konstigt att det ska behöva ta sån tid att inse det.. wow jag förstår saker som jag inteförstått eller ens fattat sen vad jag kan minnas 7 år tillbaka.. visst det har gått halvt upp och ner.. det gör det ju alltid men jag kan inte minnas att det varit så starkt på 7 år.. det har trappats ner under 7 år och jag har tappat bort mig själv om min tro.. mest min tro.. jag har byggt upp mig själv under åren som gått men inte riktigt fattat vad som hänt.. JAG HAR FÅTT MITT LIV TILLBAKA!! =D
Så mycket som jag insett på bara dessa veckorna.. jag har tänkt mycket.. ja tänker fortfarande mycket.. och jag är glad! visst det finns fortfarande saker som är jobbiga det kommer man aaaldrig komma undan.. men vad mycket lättare det känns när man känner att man är på rätt väg igen.. =) TACK!

Din kärlek är gränslös! tack för att du älskar mig. tack för att du älskar alla i min omgivning.. tack för att du är så stor!


With all my love