Jobb och kalasande

Åh de senaste två dagarna har jag knappt vart hemma... och har jag vart hemma så har jag sovit..
Idag jobbade jag extra vilket var bra eftersom jag då inte förlorade några pengar när jag var hemma och var sjuk i måndags och tisdags.. Vi hade väldigt kul! Jobbade med väldigt rolig personal. Sen fick jag baka för läkaren som jobbade helgen var sugen på kaka.. Och för en gång skulle lyckades jag med en kladdkaka. Om jag får säga det själv så va den fantastiskt god! Precis lagom kladdig/seg. Och läkaren sa bestämt att jag inte fick sluta jobba hos dem för han ville ha mer kakor. haha!

Jag kom ganska nyligen hem från en kompis mammas 60års fest. Jag skulle få gästsjunga en sång som hans mamma hade önskat Something stupid som sjungs av Frank och Nancy Sinatra. Jag var så nervös att jag stod i mina höga klackar och skakade. Tror att brandelyn. kommer sitta på barstolar sen och sjunga, eller? Annars kommer jag hacka sönder golven med klackarna av nervositet!
Mamma har förövrigt syttklart min tröja!! I like it!!! har beskrivit den en gång tidigare.. rosa med svart spets utanpå.. ska försöka lägga upp ett kort någon dag.. imorrn kanske?
Nu ska jag sova för tröttheten är enorm!
Sov så gott!
/R

Fika på stan

Åh vilken mysig eftermiddag jag har haft idag! Efter jobbet åkte jag direkt till stan och fikade med Helen, gjorde några ärenden innan hon kom vilket var bra att jag fick gjort det, nu ska det bli ordnning på färgen på håret hoppas jag.. Efter att ha pratat, skrattat och ätit godsaker gick vi och shoppade lite.. väldigt lite, jag köpte strumpor, mycket tråkigt men behövligt.. Vi prövade solglasögon också, det är ju dags för det! Men vi var väl inte helt nöjda de flesta var snea så det blir att leta vidare.. Sen har jag äntligen tagit tag i att skaffa mig linser igen så för en gång skulle ser jag! helt fantastiskt nu blir ju alla färger skarpare också..  Tack Helen!!
Funderar på att ta bussen till kyrkan och gå till lyktan en sväng.. Ska träffa Emelie en kortis innan hon far hem till sin mor och far och då kanske hon kan plocka upp mig på vägen.. så smart jag är..! eller så stannar jag hemma och läser lite.. "Det kreativa hjärtat" mycket mycket bra!
Önskar er en trevlig kväll!
/R

Tänkande

Att vakna upp försöka tänka lite längre fram som också innebär beslut, det är inte lätt..
Jag tycker inte om att fatta beslut oftast är det bara jobbigt.. Det är skönt att stanna kvar i det trygga och låta det flyta på.. men det går inte att hålla på så hur mycket man än inte vill.. Jag har nog hamnat i en liten tänkarperiod..
Ska lägga mig och läsa lite nu..
Thank you lord for opening my eyes
/R


fortsättning

Och den underbara dagen fortsatte även ända till läggdags...

fortsättning

Och den underbara dagen fortsatte även ända till läggdags...

Det är en helt udnerbar dag!!

Idag mår jag väldigt mycket bättre så imorrn ska jag ta mig till jobbet och jobba på för fullt.. Jag ringde chefen förut och fick reda på att jag har minst en månads jobb till. Jag är så enormt glad! Det kändes som en stor sten föll från hjärtat.. Mamma var här en liten stund förut och visade vad hon hade fyndat på rean, för min del blir det väl ingen rea liksom de senaste åren.. Gick ner till brevlådan förut och postade ett brev.. ÅH va helt otroligt skönt väder det är ute! Önskar jag kunde ta en liten promenad i den underbara solen, men icke! är man hemma från jobbet så ska man inte gå ut och gå, då hade jag lika gärna kunnat jobba.. Men jag har ju den fina saken som inglasad balkong och därär det riktigt skönt nu eftersom solen värmt upp det lilla rummet.. Så jag ska sätta mig där med min bok (en shoppoholic säger ja) och en kopp the.. mmm mysigt!
Önskar er en minst lika bra dag som jag har!
/R

En sjuklings dag

Vart hemam hela dasgen och tagit det lugnt.. kommer vara hemma imorrn också.. och hoppas att jag sen är så kry att jag kan gå till jobbet.. Har gjort pannkakor idag med bärsås av hallon, blåbär och lite honung det satt fint vill jag lova.. Sen gjorde jag även en kladdkaka den blev dock inte lika god som den jag gjorde på jobbet ifredags, varför? Imorse tittade jag på kanal 6.. tänk vad mycket konstiga program det har gått på tv genom tiderna.. Som Knight Rider.. va teknologin har utvecklats "Vet du hur en dator fungerar? man behöver ett lösenord för att komma åt materialet" BRIGHT!  Det är lite intressant att se hur det har utvecklats om man säger så..
/R

Sjukling

Åh, sitter här hemma i min morgonrock och myser med the och snörvlar.. Skulle egentligen åkt till kyrkan och sjungit men det blev inget med det, pappa tog hand om det i stället. Tack pappa!  Sjukanmälde mig för morgondagen också så man kan bli lite bättre.. Gjorde mig en riktig cvitaminbomb förut, fruktsallad. Det är underskattat. Så vansinnigt gott..!
Får se vad man ska göra med resten av dagen.. Efter att ha pratat med sandra i en timma och gjort upp lite planer så blev jag väldigt sugen på att laga mat.. Det är då inte vanligt! Så något gott ska jag försöka laga mig också..
/R

inbrottstjuv?

Igår morse stod jag på toaletten och gjode mig redod för dagens insats på jobbet.. Jasg hade undernågra minuter hört något från grannen, jag tyckte att det lät somom det kom från ytterdörren hos grannen. SÅ slog det mig, tänk om någon håller på att bryter sig in!!!! Med hjärtat i halsgropen gick jag och tittade ut genom titthålet i dörren. DÄR stod någon och grejade vid ytterdörren kanske höll på någon minut sen tog personen några kassar och gick.. Om det var grannen elelr vad det var har jag ingen aning om. Men tyckte det var lite konstigt att någon stod vid ytterdörren en bra stund och greja med låset, eller?

Jag bakade kladdkaka (suupergott recept!) på jobbet till personalfikat.. grabbarna tyckte att det var konstigt att jag hade gjort det utan någon speciell anledning och framför allt när jag bara är 21år! Då kan man absolut itne baka och absolut inte i den åldern. MEN det finns faktiskt vissa personer som kan överraska =P

Hade en väldigt trevlig och rolig kväll igår.. Tack!
/R

Försöka övervinna små rädslor

Åkte med Helen imorse till jobbet.. hon sa att hon var yr när hon vaknade och att de titne hade släppt.. hennes far hämtade henne från jobbet och bad mig köra hem bilen! JAG! Jag som avskyr att köra andras bilar, jag menar tänk om man krockar! Det hade vart rysligt pinsamt.. Och snöat har det gjort här hela dagen så det skulle vara sämre väglag.. Men jag trotsade min rädsla och det gick som en dans och dom fick hem bilen i ett helt stycke inte en endaste liten skråma =)
Ska snart iväg till Ingrid för lite arbete..
/R


Gnagande oro

Jag är trött och orolig.. kristiden är inte roligt.. tänk om man hade haft eget företagen och oberoende..  Så längt har jag inte kommit än.. Men det kommer.. men innan dess, ja vad händer då? Kan förstå andra som oroar sig, innan har jag inte gjort det. Men nu, det säger bara pang.. Inget är säkert än men tänk om? Vad gör jag, vad händer.. På något sätt hoppas jag att det kommer gå bra. Det MÅSTE gå bra..

Jag är rädd....

Det läste jag i metro..

Läste i metro idag att en person gjort abort två gånger för att det varit flickor.. Vad i hela fridens namn!!! Det är ju ett barn om man inte älskar sitt barn och vill ha det pga kön eller andra anledningar så ska man väl inte ha barn. Barn är ingen sak! Barn är ett liv, något som du och jag varit och kanske fortfarande är. Hur skulle det kännas om DU hade vart den "nae jag tänkte ta bort dig för du inte va det vi ville ha!"  Seriöst försök förstå vad kärlek är först! Abort är inget alternativ till preventivmedel långt därifrån, har man inte tänkt att man vill ha barn ska man väl isåfall låta bli sex. Nu är jag hård men jag blir faktiskt upprörd. Barn är något som borde vara underbart! inget man skaffar sig utan något man får.. Vill man inte ha barn, låt bli då..  Jag vill inte klanka ner på någon och hoppas verkligen inte att jag gör någon arg eller så.. Jag kan i vissa fall förstå att man väljer abort.. Det låter hårdare än vad jag är.. Jag förstår bara inte tanken på att välja abort för att det är "fel! kön/eller något annat fel.. Varför?
/R

Veckans första dag

Hihi idag kom mitt paket från ASOS!! Min galet rosa väska, I like a lot! och min fin fina babydoll/nattlinne, black and purple..
Pappa hämtade upp mig idag efter jobbet skulle lämna en kasse med varor till en väninna. Sen följde jag med hem till mamma och hade en trevlig stund. Kära syster och hennes pojkvän kom förbi med Elias som dom så gärna ville visa upp. Elias är en kanin som dom hade köpt till Emils farmor men som hon inte ville ha.. Och dom är typ förälskade i denna söta lilla varelse.. Vilken mjuk päls, och nästan helt orädd.. Men blev förvånad över just det att dom hade köpt en kanin till farmorn! Hur många gör det "För att dom sak ha något att göra och pyssla om." Jag är imponerad..
/R

Tålamod

Åh vilken skön och mysig helg det har varit.. avkopplande..
Och igår fick jag gjort riktigt mycket, städade mer eller mindre grundligt och tvättade..
Everything for you
Idag satt jag vid pianot och försökte komponera lite.. kommer alltid till en vers och en refräng sen låser det sig och vill inte fungera så då ger jag upp.. Men kanske ska försöka imorrn igen, då kanske inspirationen kommer tillbaka.. Inte måste det väl vara så att det ska gå på bara några minuter att skriva en låt? Nae det krävs nog en hel del tålamod ibland skulle jag tro.. Och det är väl något jag måste träna på..
Nu börjar en ny arbetsvecka imorrn så dags för mig att krypa till sängs..
God natt allesammans

Missförstånd

Tänk vad fel det kan bli när inte meddelanden kommer fram.. Tur att det ordnade sig ändå.. =)

Håller på att städar och tvättar nu här ska bli skinande rent och fint så man inte behöver skämmas.. haha
Ska gå och handla lite sen också.. man vad? Ja det är en bra fråga..
Hepp dags att få gjort lite här nu! kan inte bara sitta och söa hela dagen..

Glad Alla Hjärtans Dag!

Questions

Vad händer...
Jag förstår ingenting


Tjejsnack!

Min underbara vän Klara är hemma i stan för att plugga och för att ha lite tjejsnack.. Hon har vart här ikväll och vi har haft så roligt. Finns nog ingen som får mig att skratta på det sättet haha! Efter att ha suttit och pratat tjejsnack i typ tre timmar åkte vi till Jonas i vargön (trodde vi) men det visade sig att dom som var hemma hos honom skulle till lyktan så vi åkte dit istället. Och eftersom jag är ganska trött och brukar säga en del konstiga saker när jag är trött så spårade det ur lite. Men vi skrattade gott.. Klara körde hem mig nyss och hon sa att hon aldrig hade sladdat så hon skulle försöka med det.. Kära nån vi vek oss nästan av skratt, fick änna ont i smilegroparna..
Men nu är det nog dags att sova skulle jag tro.. har blivit sent varenda kväll denna veckan och upp 5.15 varje morgon..
På lördag är det Alla Hjärtans Dag..
/R

Kvällen

Tack för en väldigt trevlig kväll... I liked it a lot..

brandelyn.

Nyss hemkommen från kyrkan, har jobbat på lyktan och även övat.. Jag vet inte om ni som läser ofta kanske tänkte på att för ungefär en vecka sedan skrev jag om en sak som varltie hemlig, eller hemlig var den itne men jag var hemlighetsfull.. Kan i alla fall säga att Tobias och jag efter alla år som vi pratat om det har tagit tag i att börja spela och sjunga.. Nu har vi fått vårt första gig, under påskveckan.. Det ska bli sååå roligt! Så vi har övat lite idag och vi har fått vårt första fan, min chef hehe hon satt och lyssnade när vi öva.. Vårt namn är brandelyn. som i rubriken..
Tack nompa för din fina kommentar! Jag kommer jättegärna och hälsar på! Det är bara att få in det någon helg.. jag kommer i alla fall i vecka 19 för då är det sökning ;)
Time for bed, längtar till morgondagen..
/R

Shopping på ASOS

Ny vecka och en ny måndag.. Somnade om imorse.. som tur va i bara 20 minuter så jag hann göra mig iordning och kom i tid till jobbet.. Efter jobbet tog Sandra och jag en fika på nordfeldts där vi inte vart på tre veckor.. vi rubbar på våra traditioner/vanor vad man nu vill säga.. =) efter att vi umgåtts ett tag på cafét över en och två koppar kaffe.. så åkte jag hem fastnade på asos och beställde två saker..  ett nattlinne och en jättesnygg väska.. blev totalt förälskad..

Helgen i korta drag

ojoj det har vart full fart hela helgen..
I fedagskväll åkte jag och min syster med Ingrid till göteborg där hon och en väninna hade en sminkvisning (Artistry och E. Funkhouser New York). De hade två modeller som de sminkade, den ena var min syster.. helt galet snyggt blev det.. Jag hade gärna velat lägga upp kort på det men min mobil tar inte så bra kort om man säger så.. färgerna och allt kom inte med och gjorde sig inte rättvisa på kortet så  nästa gång ska jag ha med mig en riktig kamera.
Igår var jag på affärsmöte/utbildning utanför uddevalla, som sist gång fick jag stå på scen och säga några ord, det blev mest som en uppmuntran. Otroligt skönt när det var gjort kan jag säga! Avskyr att stå och prata inför folk. MEN det är bra för, för varje gång man gör det detso mer växer man och utvecklas.. ´
Efter mötet åkte jag och två kompisar och handlade lite mat och godsaker och hyrde en mysig film och tittade på. Vi hade en riktig tjejkväll. Så bra film! såg PS. I Love You. Vi grät ikapp.. Sen blev det en hel del tjejsnack, skönt att få ventilera lite.. haha. Tack för en riktigt skön kväll!
/R

E. Funkouser New York

Finns det något smink jag tycker bättre om?? Nej jag skulle inte tro det.. Vilken stjärna han är, och smart! Tänker på saker som inte vilken kille som helst skulle komma på.. killen är grym och vet verkligen hur man gör och vad man ska ha för smink. Like it!

Det blev inte jätte mycket tid hemma idag inte.. men det har vart en fin fin kväll. Var hemma hos min kära mor och hade en produktvisning. Vi hade väldigt trevligt och fick träffa några av hennes väninnor, några som jag känner och ett par som jag inte tidigare träffat och så klart min underbara mormor.. Tack för ikväll!
/R

Snön ligger vit på taken, endast tomt.. nae

Ibland funderar jag på varför jag bloggar.. Det känns som man skriver så mycket ointressant och att det är mer eller mindre likadana saker som skrivs..  Ganska trist egentligen.. Det har kommit en del snö nu i eftermiddag.. Jag provade på att köra runt lite och det var ganska halt.. rätt spännande sen såg man inte hur långt ut filerna gick på vissa ställen vilket var lite spännade.. man vill ju inte krocka heller!
Rastlös är jag nu också.. inte lätt haha..
/R


Fin liten presentpåse från E. Funkhouser New York

Jag vann!

Att jag vann låter mycket mer än vad det egentligen var.. Men jag vann i alla fall! Facket hade dragit 5 vinnare på sjukhuset som fick lite olika priser. Inga storslagna men ändå.. en tygkasse, reflex m.m stod det på mig.. och en reflex är ju väldigt bra då slipper jag köpa en själv. Det brukar nämligen vara så att busschaufförerna brukar klaga på mig för att jag alltid är mörkklädd och inte syns, nu kan jag ändra på det..!

Det är mycket som händer och som är på gång nu.. Det är så vansinnig roligt, men det finns alltid en rädsla för att misslyckas.. men det får det inte göra nu.. Det kommer bli så kul! Det kommer komma uppdateringar om detta allt eftersom.. Vill inte säga allt för mycket just nu... ;)
Hemlighetsfull....
/R

Kaffe, socker, kaffe, socker, kaffe, soppa

ojoj va trött och konstig jag vart på jobbet idag.. Har gått på kaffe och socker vilket inte själva kroppen mår bra av men lite piggare blev jag allt.. tröttheten kommer väl i efterhand.. så ska försöka sova i tid ikväll.. När jag blundade på frukostfikan sa Saniela till mig "Vakna, du smittar mig med din trötthet".. Som vanligt har dagen vart full av skratt och flamsighet men man måste ju ha kul på jobbet.. och det blir vad man gör det till..
Underbart att få en dag till med sol och jag fick njuta av vädret typ 10 minuter i alla fall, när jag väntade på bussen och när jag gick hem från bussen.. Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen innan det är dags att sova.. Kanske låta använda teven så man kan betala tvlicensen och veta att man gör det föratt teven används.. väldigt onödigt annars...
/R

Sunday

Hade en väldigt trevlig kväll igår med en gammal klasskompis som jag knappt sett, åtminstonne inte umåtts med på typ 10 år, och två av hans kompisar. Vi såg en skön film med Ashton Kutcher och så basta vi. Helt otroligt skönt, var ett tag sen jag gjorde det. Ett mål att ha sen när man köpt sig ett hus.. om en sisådär X antal år..
Ska snart iväg och sjunga i körka, nice nice!
Men först en latte med min goda coffé syrup med chokladsmak..
/R