lycklig

Jag och Anna var på överby idag och skulle shoppa.. som vanligt när man har pengar så hittar man inget.. och hittar man är det way to expensive.. men till slut hittade jag faktiskt.. och jag är så himla lycklig.. två av grejerna har ja tittat på tidigare.. men vart sådär noga med det.. sen provade jag det och fell in love! helt galet jag lever fortfarande på det haha. glaaad!

ska snart ta mina ben och pallra iväg till Tobias som fyllt 20. ska bli en trevlig kväll.. få se om det händer något mer.. det kan man ju aaaaaldirg veta.. ;) haha
nepp nu är det till att fixa i ordning sig..=)

love

cry

Jag vill lägga mig ner och göra inget
ligga i min säng och titta i taket
ligga i min säng och gråta
Inte bry mig om något

men jag kan inte.. hur mycket jag än vill
Och av vilken anledning? det är bra det här egentligen..
hjälper mig att kanske glömma..
det vore bäst!

jag vill kunna gå vidare..
det är samma visa som förra gången..
ledsen att behöva erkänna det men det är EXAKT samma..
för lika helt enkelt.. varför drabbar det alltid mig?

idiot!!!

Varför ska man komma i den där åldern då man inte vill göra något som är "töntigt" och under den tiden då man inte har tid utan man väljer bort det man är bäst på?? Hur kunde jag vara så idiotisk dum? Jag valde bort det jag var bäst på! Där jag egentligen hade min stolthet där jag fick jag finner inte orden.. Jag sålde min ägodel som vart med om så mycket som gjort mig så stolt flera gånger om.. men det fattar jag nu så mycket som det gav mig.. så mycket kraft som det tog men vad mycket jag fick tillbaka egetligen.. nu är det typ försent.. jag vågar egentligen inte heller erkänna det att jag saknar det.. jag har aldrig känt så här sen jag slutade.. trodde aldrig att jag skulle ångra det.. men vad fel jag hade! Just nu önskar jag att jag hade det ogjort.. men att fixa en ny är mycket pengar.. jag ska nog ringa Tomas..
Jag hatar verkligen den åldern! Då allt påverkar.. nej det är töntigt, nej det tycker inte han om så då kan inte jag tycka om det, nej jag har inte tid, nej det kommer jag aldrig ha användning av i framtiden.. Skit i vad andra tycker och skit i att jag inte kan använda det i mitt jobb, man har väl en hobby, fritid lixom! Jag måste göra något åt det...

skönt att skriva av sig..

Tack

Flying without wings

Ibland måste man bara göra det.. flyga utan vingar..
måste våga..

feel

jag kom precis hem från mamma, pappa och syster.. va där en liten sväng.. träffar dom inte mycket längre..

sitter nu och lyssnar på skön avslappnande musik och funderar lite.. två av mina vänner har förlovat sig och jag vet inte men det skulle sägert kunna bli fler av mina vänner som säkert gör det inom ett halv år eller något.. Blev så himla glad! Det var verklinge jätteroligt att höra! Men jag börjar känna lite smått panik faktiskt.. det behöver inte gå snabbt.. men jag skulle åtminstonne vilja ha någon.. I know who.. men det kommer väl aldrig bli något.. men vem vet, jag har i alla fall lite hopp kvar..

Maria och jag pratade lite om relationer idag, hon försökte ge mig råd jag skulle i alla fall inte bjuda någon kille på bläckfisk i vinegret, OJ va vi skrattade... fast Håkans råd va värst honom ska man minsann inte be om råd haha.. eller jag bad aldrig om råd fick det på köpet haha

har haft en riktigt skön dag idag också.. jag trivs så himla bra!

love

You make me smile

Helgen har verkligen vart hur skön som helst.. jag har fått gjort ganska mycket men ändå tagit det väldigt lugnt.. uppvilad och fräsch, kanon!

Arbetsveckan började också riktigt bra. Det har vart relativt lugnt och jag har fått gjort lite av det som kommer komma på veckans lektioner. känns också riktigt bra.. lugnt och skönt.

Det börjar också bli bättre och bättre här i lägenheten.. hinns en del jag vill ändra på och ska fixa till. Ge det bara lite tid så kommer det.

På något sätt känns det för tillfälligt väldigt enkelt. Livet flyter på.. Det känns härligt. Jag trivs..

Det finns dom där små sakerna också som gör det ännu härligare.. små saker som man får höra, som lyfter upp en.. ett leende.. en gest.. Det är dom där sakerna som gör det ännu bättre att det känns som om man lyfter. Eller hur ska man säga? jo men något sånt =)

Nej nu ska jag ta mig en lite promenad innan det börjar regna.. vore olyckligt..

With love

tack till livet

Denna veckan har jag verkligen vart glad.. Personer har sagt saker till mig som gjort mig glad, saker som man vill höra.

Vad fin du är
Jag tycker om dig (vare sig det är på vänskapsnivå eller mer)
Du är snäll
Du är Duktig
 
Det finns en himla massa saker som gör mig glad.. det va baraen liiiten del..

Nu har jag legat i sängen och tittat på film sen jag kom hem om man bortser från när jag lagade mat..
det vill säga ungefär 5 timmar.. snacka om att inte ha något att göra.. fast duu va skönt!
Ibland behövs det sånna kvällar.. känner att jag har kunnat lagt mig för att sova redan vid 6 men hur kul är det på en skala.. så det blir nog strax kudden för min del.

Lång helg.. skönt.. då kanske man kan hinna med något imorrn.. typ tvätta!? skulle lugnt behövas..
ska till vårdcentralen oxå.. men sen kommer ju det där med helg igen.. jag har ingen lust att sitta hemma själv en fredag kväll eller lördagkväll.. kanske en av kvällarna men inte båda.. äsch man får väl se vart allt tar vägen..

Love


Tänkare - Ingen görare

Ibland undrar jag om jag någonsin kommer kunna släppa dig, ärligt. Jag vet inte hur jag ska bära mig åt. Jag förstår men samtidigt vill jag inte förstå och vill inte ge upp hoppet. Tänk om man bara kunde stänga av, eller styra vad man tyckte och kände. Vad lätt allt skulle vara då. Men nej det skulle va tråkigt också, fast som sagt lättare.
Äsch det är bara å leva, jag gräver inte ner mig längre. Vad skulle det vara för liv då? Ett sjukligt tråkigt sådant bara för att man inte fick som man ville.. Det kan man aldrig få.. Inte helt i alla fall..

Dreaming

Sitter nu och tittar ut genom mitt fönster. Vilken underbar dag det har vart! strålande sol och en blå himmel. Det känns nästan som sommar. Jag längtar dit. Fast hur komemr det bli då? Desperation? Nu går det bra. Varje dag liksom.. men hur går det med 4 månader kanske aldrig igen? usch hemska tanken..
Solen är på väg ner, jag hade tänkt ta mig en promenad idag, som jag tänkt många dagar. Har jag gjort det då? Nej. Som vanligt. Jag tänker för mycket. No action. Får väl försöka ta mig en lite promenad efter musikalövningen. Fast då är det mörkt.

Bästa låten också

En kylig kväll och en vacker natt
Dom stora och dom starka har loggat ut
I tystnaden finns en strimma ljus
ner vid en sekund är en lång minut
Vad ögon ser det är vad tanken tror
Att sträcka ut en hand är inte lätt
I dimmans land där borta där dom andra bor
Har allt en plats som verkar rätt

Du är det bästa jag har
Du ger mycket mer än du tar
Du är mitt rop och mitt svar
Du är det bästa jag har

Ditt rum är mörkt och din säng är kall
Du frågar mig om det snart blir snö
Och om jag tror att ett vattenfall
Är bara massa vatten som längtar till en sjö

Hur blir det sen när det finns någon annan
Någon som betyder mer än jag
Hur känns det då när man blir nummer två?


Älskar

Sarah Jessica Parker

Jag har tittat på x antal avsnitt på ett av mina favoritserier.. Sex and the city. Seriöst det är så grymt bra! Jag skulle vilja va och se ut som Sarah Jessica Parker.. Spelar ju ingen roll va hon har på sig eller hur hon har håret så är hon jämt snygg, då menar jag jämt.. Hon är verkligen grym.Vilken helg.. den har varit avslappnande men ändå inte.. har träffat vänner.. men johan ja är faktiskt besviken.. du sa att du skulle ringa.. åsså kommer du inte ens ihåg att du pratat med mig =o men men ja hoppas vi kan ta det nästa gång du kommer hem! ;)
åh vilken middag jag åt idag, tack Nathalie! nästa gång får ja bjuda dig =) va himelskt gott!

Nu börjar en ny arbetsvecka och jag har vart lat i helgen.. tur att morgondagen har mycket hål så man kan sitta då och planera.
usch ja somnar snart.. Säger nu godnatt till Sverige!

Love Rebecka


Äntligen!

Det var verkligen på tiden säger jag..
äntligen fått internet till lyan.. som jag har väntat nu kan man ju faktiskt ha lite socialt liv även om man ligger hemma i sängen haha

Måste medge att jag haft lite långtråkigt.. men men är väl nyttigt oxå.
Nu är det helg snart oxå! så himla gött!
och inget jobb blev det heller fick säga av mig de passen jag hade fått..
kanske ja kan göra något annat... roligare ;) haha

som Dennis sa : "sug och svälj nu är det helg" haha

det får avrunda dagens inlägg..

må gott!

Du och jag

Vilken helg!
Det har verklinge vart roligt.. nyttiga samtal Tack så jätte mycket! både emelie anna och nathalie! älskar att prata framför allt när det leder till bättre saker och man börjar tänka lite mer.. inbland kan det vara dåligt att tänka för mycket men den här gången var/är det bra. så TACK!

kul att pröva på sina vingar ibland.. jag känner mig vacker.. så himla mycket som hänt fast ändå inget på samma gång.

Jag känner mig:
vuxnare
starkare
mer framåt
mer pratig
...........

Så himla glad!
kan inte beskriva..

har nu bott ensam i en vecka oxå.. så skönt är hemma för tillfället för jag har inte fått något internet en! gött segt.. men det är verkligen hur skönt som helst! =) nära till allt och bara ta hand om sig själv och får gjort sånna saker som jag behöver få gjort osv.. älskar det =)

så himla stort TACK! till allt och alla