Det lackas mot jul

Jag är trött har ont i huvudet och jag fryser, jag håller väl inte på att bli sjuk! Nej usch nu när det snart är dags för julfirande så får det gärna hålla sig på avstånd.

Igår kände jag och mannen min ordentligt på julstämningen. Vi åkte skridskor i kungsan och köpte kanderade mandlar på den lilla marknaden. Det kändes väldigt amerikanskt men o så mysigt! Jag har inte stått på skridskor sen högstadiet eller möjligtvis gymnasiet. Då hade ja pappas gamla och förstora hockeyrör så det va en kobent Rebecka som försökte åka då. Det säger sig självt att det varken var vackert eller lätt. Igår gick det däremot kanon! Något osäker till en början och nära till att dratta på ändan men jag klarade mig! Nu är julstämningen lite starkare trots att igen snö finns här inne i stan. Men man här så gott man kan.

Suddiga men någorlunda bilder


Nu har vi ljus här i vårt hus...

Jag fick en liten pik om att jag vart så dålig på att uppdatera bloggen, det är ju lika bra att sätta igång igen istället för att bara skjuta upp det. Vi har äntligen lite mer ljus i vårt hem! istället för att vänta på att pojken min kunde komma och byta kontakter till lamporna så tog jag själv tag i det. Woila:
Takkronan sitter upp och en lampa i hallen också. Jag har mina dolda talanger, elektriker är tydligen en av dem.

så gled hösten förbi

Long time no see... Just nu ligger ett ytterst tunt täcke av snö ute. Jag ska inte bli långrandig, sitter och studerar och kör metoden 25+5 vilket innebär 25 effektivt plugg och 5 minuter rast och så kör man hela tiden. Mina 5 minuters break har troligen tagit slut vid detta laget.. så det är dags att köra igång igen! Fördjupning..