Fiske

Hjärtat och jag var ute och prövade mitt nyinköpta fiskespö. Första gången jag kastade och jag fick positiv respons, tydligen en naturbegåvning.. Dock blev det ingen fisk men det blev en fin fika och kastträning i solen vid ett litet lugnare område men fortfarande ganska centralt.

Har precis lämnat jobbet och ska nu vidare till Uppsala för att plugga med ett par klasskompisar vilket resulterar i en ledig dag på onsdag.

Vill ni ha ett podcast tips?! Lyssna på humorbyn eller surfa in på deras sida, det ger härliga skratt och lite tänksamheter..


Fiskelycka?

And she is mine!!
Jag har nog världens finaste som letar upp vart man kan få tag i bästa fiskespöt. Inte nog med det, när jag väl kom dit var det ytterligare 30% på det vilket ingen av oss viste. Det ska tydligen bli soligt väder imorgon och då ska vi pröva fiskelyckan! Dags att undersöka fiskevattnen i Stockholm.

Ljuvligt väder

Helgen gav fantastiskt väder, 20 grader i oktober månad. Lovely! Promenad från slussen till kyrkan


Bubblande!

Det finns vissa stunder då jag inte förmår att säga något speciellt. Den här helgen har vidgat mina perspektiv, fått mig att inse ett och annat, gjort mig stadigare och starkare.. Jag skulle kunna hålla på ett bra tag till men det går inte riktigt att beskriva i ord. Wow, Gud är fantastisk! Jag fattar liksom inte riktigt vad det är som händer, jag har bara en liten aning om vad som komma skall. och det är spännande! Ja det är verkligen spännande att leva! Ännu mer spännande blir det när Gud får ta kommandot och leda och man får följa efter och säga ja till hans ledning. Överlåtelsen till Gud och vandra med Gud, ja det är som sagt oerhört spännande. I'm bubbling inside! Som sagt, fåordig men ändå inte.. Jag vet inte mer hur jag ska uttrycka mig.. Kanske att det kan bli till inspiration att skriva istället och skapa..?