Dancing Baby

Gäsp, nu är jag trött..
Gick hem från vargön igår efter att ha jobbat på lyktan. Robert och jag gick, och det gick rätt fort ändå kändes inte som dt tog lång tid. 23.40 var vi framm jag kom in till mig 00.30.. oooops, vi stod och pratade en stund och tiden bara flög iväg.
Men imorrn är ju sista dagen på jobbet så på ett sätt gör det itne så mycket att jag är ganska trött.. har ju 1½ månad på mig att ta igen det.. haha
Åkte och övade inför söndag idag och på hemvägen svängde tobbe och jag förbi hemmakväll där jag köpte mig Dirty Dancing som jag nu har tittat på ikväll.. GAH!!! Jag säger då bara dt jag är riiktigt sugen på att ut och dansa md någon.. RIKTIGT sugen! No one puts baby in a corner! Se upp ute på dansgolvet ;)
Nu är det dags för sängen för min del och ladda inför sista dagen på arbetet!
Natti natti
/R

Vad blir det till hösten!?

Gosch vad jag är trött!
Jag är nu inne på min sista arbetsvecka sen blir det arbetslöshet, eller som jag kallar det, en tidig semester.. det ska bli skönt men också väldigt tråkigt eftersom jag trivs galet bra bland mina arbtskamrater och kommer sakna dom MYCKET!
Efter jobbet tog jag bussen till trollhättan för att träffa micke och snacka utbildning och eventbranschen. Han kom med tips och frågor. Och har hittat på några fler ställen som jag ska söka, för att gardera sig.. Sen får man se vart och om man kommer in någonstans. Jag blev väldigt pepp närhan berättade om olika evangemang som han vart med om och själva grejen. Skulle va fantastiskt kul att jobba med, dock krävande.. Men man får se vart det bär av. Tackar i alla fall för all hjälp och tips jag får =) Har ju sökningen till Betel om en vecka också som jag inte får glömma bort..
Efter lite tips tog jag mig in på Åhléns och hittade lite smått och gott.. har nu äntligt köpt mig SATC filmen! Den ska jag dra på någon kväll, förväntar mig dock inte att någon annan ska se den med mig haha =D
Nu blir det snart sängen för mig skulle jag tro.. väntar på att pappa ska ringa och ge mig rätt ackord till låten bara..
Natti natti så länge
/R

Min första disputationsmiddag!

Nu är jag verkligen så galet trött att det ärsvårt för mig att hålla uppe ögonen.. Men måste skriva efter den här helt fantastiska och smått kaotiska eftermiddag/kväll.
Syster pappa och jag har ikväll sjungt på en Disputationsmiddag (festligheter till doktorandsexamen kanske man kan säga). När vi först kom till festvångingen på folkets hus i vänersborg så fanns inget ljud och ljudteknikern som skulle vart med hade åkt på semester.. GREAT! vad gör man? först tar man några djupa andetag, övar igenom låtarna och kör i panik mot kyrkan och hämtar ljud och sätter upp det på folkets hus.. 1 timme innan det drog igång börjae vi sätta upp ljudet.. och 30 minuter snare hade vi satt ljudet. Det gick med andra ord galant! Maten uner kvällen var fantastisk god! Alla mer eller mindre formella tal som hölls av handledare, opponent, arbetskamrater, chefer, familj, vänner m.m. var inte aalls så tråkiga som jag trodde de skulle vara. Nej tvärtom! Det var riktigt kul och man fick lära känna den nyblivna doktoranden mer än vad man kände henne tidigare. Och hon är en fantastisk person! Våra sånginsatser blev mycket uppskattade, trots att mina ben skakade som bare den på första låten och att jag knappt kom ihåg vad jag sjöng eller hur jag sjöng så hade det tydligen gått bra.. sen gick det bättreoch bättre. Och jag är vansinnigt tacksam över att fått delta i denna festlighet! Är riktigt stolt över det arbete som lagts ner på denna forskning.. vilken uthållighet! Tack för en riktigt fin kväll!
/R

Sminkutbildning med Cecilia Lidén!

8.15 ringde klockan imorse då var det dags att bege sig till trollhättan för sminkutbildning!
Det var grymt roligt och intressant! Beställde nya collectionen från E. Funkhouser! Gosch vilka sjukt snygga färger! Det ska bli kul att få börja exprimentera lite.. hehe varnar alla jag känner redan nu! om jag ser galen ut så beror det på detta hehe. Cecilia är en ledande svensk makeup artist och har vunnit SM flera år och är även europaledande. Inte illa att få utbildning av en så duktig person.
Efter utbildningen bar det av till Emil för att fira hans födelsedag. Det blev grillat! Första gången för mig i år och mycket gott, anders var kung vid grillen. Mycket skratt och prat om hur vi "barn" var som barn.. Det är väl lite typiskt föräldrar kan jag tänka mig.. Jaja, har hämtat ut tågbiljetterna till stockholm nu också, om två veckor bär det av.. HJÄLP! sch ajg får ont i magen när jag tänker på det.. men men det kommer väl gå bra.. som jag måste börja tänka, VÅGA misslyckas.. =)
/R

Lördag och heelt ledig!

Idag sov jag till 12! helt galet det var verkligen längesen.. men det berodde nog på att jag var ute till 3 inatt.. stod med ungdomsgänget på torget i trollhättan och stekte och gav bort gratis pannkakor.. svin kallt men det var trevligt och uppskattat. många bra samtal blev det också..
Jag passade på att sola lite idag när solen sken så fint tänkte satsa på att bli brun.. Åkte till kvantum förut och köpte godsaker. åkte hem och lagade mat, nötbiffar med goda saker i klyftpotatis och rosépepparsås oj va gott det blev! Det är väl kanske itne så intressant att läsa om vad jag ätit men gott var det i alla fall.. har haft en gourmetkväll tillsammans med en film "Guilty" med Vin Disel.
Har suttit vid pianot nu en sväng också.. skrev en refrängtext men fick inte ihop ackorden..försökte även komma på annat men det enda som kom var tårar och samma ackord som tidigare, det är då inte lätt när man inte får en låt bara sådär utan måste nöta fram det..
imorrn ska jag på sminkutbildning med Cecilia Lidén, intressant!!
/R


glömt av..

Jag har verkligen inte skrivit på flera dagar! ursäkta mig.. jag har inte riktigt haft en tanke på det.. konstigt förut var jag verkligen "tvungen" att skriva.. antar att jag har en del annat som min tid och hjärna uppfylls av... =)
shoppade losslite på krukor och växter så ska ta och fixa till det lite sen så det blir lite grönare i min lägenhet.. det kan behövas, det ser lite tanigt ut..
Nu har jag bara två veckor kvar på jobbet sen bär det av mot stockholm en vecka för att träffa vänner och söka till betel. sketans nervöst! men det ska väl ordna sig.. Kan inte mer än försöka, och våga misslyckas! annars kommer man nu ingenstans! gäller bara att våga!

/R


our first concert!

Ja då var konserten avklarad! Min och tobbes (brandelyn.) första konsert ever! Inte kommer det bli sista heller, hoppas jag.. Gäller bara att ta tag i låtskrivandet...
Det var väldigt kul, dock otroligt varmt av lamporna, men det var bara att stå ut..

Har haft en riktigt riktigt trevlig kväll... Tack!
Nu blir det sängdags... upp och sjunga med affe och gänget 9.30 imorrn...
/R

sol vind och vatten

Yeah då har första dagen på denna vecka gått. Jag var halvt sovande första delen av dagen på jobbet, satt som en zoombie i soffan med kaffet i handen innan jag började ta tag i sysslorna. Det var jobbigt, somnade inte förrän 1 inatt, var på tok för pigg.  Men dagen flöt på snabbt som vanligt.. Satt ute på treassen och solade idag igen på två av rasterna.. men kära nån man får passa sig, solen tar så sjukt mycket..! Blev änna lite röd den lilla stund jag var ute..
Det bar hemåt och idag lagades det mat innan jag tog mina ben och promenerade till Tobias för att repa inför konserten som är på torsdag. (22.00 på lyktan, inträde 40kr) Kommer bli kanon tror jag..!
Jag är så sugen på att grilla! Nu när det är så fint väder också.. sitta och titta på solnedgången och kura ihop sig i en filt och kanske tillochmed en plinkande gitarr.. (dock inte jag som spelar, det skulle låta förfärligt!) Hade vart fin fint!
/R



sol, värme och gemenskap!

Vilken fantastisk dag!!!
Vaknade dock av att syster började föna håret 7.40 imorse, det var mindre kul..
Det bar iväg till kyrkan klockan 10 för att öva inför nästa helg.. Efter en glass och kaffe var vi fit for fight och det gick fin fint! Ser mycket fram emot reclaim the påsk! Jag var väldigt hungrig efter repet så jag åkte hem till mor och far, gick ut med hunden, och det var så varmt i solen att jasg bara gick i klänningen.. ljuvligt! Jag åkte mot stan och hämtade upp Sandra. Stannade till hos Emma och David och träffade även Märta. Sååå otroligt söt! Fantastiskt vad bebisarna växer fort!  Va riktigt kul att träffa Emma igen, det var ett tag sen sist..
Sandra och jag tog bilen till trollhättan gick och köpte oss asiatisk mat, satte oss på bryggan vid kanalen och njöt av sol, värme och mat.. Det var så skönt, och det är väldigt vackert där vid kanalen.. Våren är verkligen här!
Nu har jag kommit hem och får se om det blir en hemmakväll eller möjligtvis något annat..
/R

Myskväll med föräldrarna

Efter jobbet kom mamma och hämtade mig vi åkte till Ica och handlade mat, jag fick bestämma hihi.. Var sugen på något gott det blev lövbiff och klyftpotatis.. Köpte även en nice glass, väldigt chokladig med chili. Den va het kan man säga! Vi såg en vacker film också, love in manhattan.. sorglig med vacker! Ska sova här i natt.. i en breeeeed bäddsoffa! Helt underbart skönt, istället för min lilla 90säng som jag nästan trillar ur (Det är ju gött att breda ut sig!) Bea, hunden, ska sova med mig också det blir varmt och skönt. Pappa tycker nämligen om när det är svalt och jag fryser typ halvt ihjäl! Det skiljer 4-5grader om man jämför med min lägenhet..
Nu ska jag gå och sova för imorrn ska jag upp tidigt till kyrkan för att öva..
Natti natti
/R

Underbara vår!

Åh vilken underbart skön dag! Satte mig på den nybygda terassen på jobbet idag och solade.. Solen är verkligen väldigt stark nu så det blev bara 20 minuter. Det var elektrikerna som tyckte att ja skulle gå ut eftersom det var varmt och skönt. Själva hade dom vart högst uppe på sjukhuset och gottat sig.
Jag stämplade  ut tidigare idag och åkte direkt till nordfeldts och tog en kaffe med Sandra innan det bar iväg mot godisgrottan för att fylla på godisförrådet till lyktan och även reclaim the påsk som är nästa vecka.. Det blev en hel del så nu ska det allt klara sig.. =) Vi stannade kvar på lyktan efter att ha lastat ut allt och prismärkt. Nu ligger jag i sängen och borde somnat förlängesen.. men bara en dag kvar sen en lite längre sovmorgon än vanligt i alla fall..
Sov gott /R

Stressig vardag

Vilken DAG! kära nån.. Imorse hade jag en gubbe stod och tjatade på mig, långt innan frukostdags, trött och stressad var jag.. När jag skulle hämta vagnen som kommer från köket fanns den inte där! Då hade någon kört iväg med den så fick ringa och leta upp den.. blev sen med frukosten.. allt gick i ett och det var stressigt, brukar inte riktigt vara så. Vilket resulterar i att jag är vansinnigt trött och de senaste veckorna har det typ vart något varje dag och man fått stressa iväg och greja och dona och mycket är det att tänka på inför skolsökningar och konsert och sånt.. men men
Har i alla fall suttit och tagit det lugnt i solen på min balkong, galet va varmt det blir där.. men va skönt..
Usch nej nu måste jag göra något annat..
Ha en underbart solig och varm dag!
/R