Läger!!

Nu åker jag på läger en vecka!! kommer hem nästa fredag.. så nu komer det vara skrivuppehåll på återseende... =D
/R

Besök!

Har haft besök av min familj, morföräldrar och morbror. Bjöd på toast och smoothie.. mm gott gott =)
Jag fick en för tidig present idag igen.. hehe.. En backup!!! såå himla bra! precis vad jag behövde. helt underbart, liten smidig och rå snygg  haha 280 Gb man tackar man tackar =)

Syster min gick vidare igår!! Hon är grymmast, jag säger då bara det.. märks inte att hon är nervös för fem öre och hhon kan sjunga brallerna av dig.. så ni får lyssna på P4 radio väst den 30 Juli 15.00 eller komma till torp köpcentrum...
En annan sak som händer då är min födelsedag.. inte att glömma!
nu blir det snart sovdags....
/R

God morgon världen!

Jag har suttit ute på min underbara balkong och ätit frukost tagit en lugn och skön takt och bara njutit.. har även läst lite ur Marian Keyes bok Tankar från sängkanten. så bra! (än så länge).

Jag kom på att jag glömde säga vilken tid syster min ska tävla idag! Det är klockan 15.00 då får ni sätta på P4 Live, radio väst!!

Jag fick en fråga häromdagen om jag hade något filmtips. Måste säga att jag inte är någon filmtittare direkt. Det är väl kul ibland men så osocialt. Men jag såg en ganska nyligen What's happen in Vegas. Den tyckte jag var lite rolig. Sen finns det faktiskt tre stycken nu som jag skulle vilja se som nog är skitbra, och jag har hört att alla tre ska vara riktigt bra, många har sagt till mig att jag måste se dem.

1. Mamma Mia
2. Narnia, Prins Caspian
3. Sex and the City

Sen vill jag även tipsa om Arn!! där får man se en riktigt bra och vacker svensk film. Tänk vilken natur vi har i väst sverige..

/R


så skön dag!

Har haft en ledig dag! och jag har gjort massa och ändå tagit det lugnt..
Tvättat, packat, sett på tv, promenerat, rensat bland mina grejer och hör och häpna jag har faktiskt sytt!! inget avancerat men ändå.. sytt inner"påsar"/fickor till korgar som jag har sjalar och tröjor i för att deinte ska gå sönder av korgarna, dock tog tyget slut!! så måste fica mer någon dag..
Fick HM katalogen idag det finns så sjukt mycket snyggt! kan dock inte beställa något, måste ha mina pengar till annat... hehe

Måste säga att ni måste lyssna på P4 live imorrn (radio väst) Min skönsjungande syster tävlar live i Lysekil, så rösta vettja ;)
/R

Mysdag!!

Syster och jag cyklade tillsammans hem till mig efter jobbet idag. Hon lagade god mat till oss och jag städade som en tok eftersom jag skulle få besök senare på kvällen. Syster och jag hade väldigt trevligt..!
Emelie och Ingrid kom till mig och visade mig kommande arbete... det ska bli intressant må jag säga! kanske kommer ta ett tag att komma igång.. men då får det göra det..
en timma senare kom ingrids man och barn och även Henrik och Kristina Vi fikade och hade väldigt trevligt! Tobbe trillade in ungefär 1 timma och 15 minuter sen (som vanligt haha!!). Tack för en mysig kväll!
Nu går mitt huvud på högvarv. Jag funderar på allt jag vill göra med min lägenhet, vet knappt vilket projekt ja ska ta först.. men tror det blir att måla om vardagsrummet.. sen får man ta det som det kommer..
/R


jobb jobb jobb

Kom hem för en timma sen.. så gott denna dagen är över.. fötterna värker...
Emilia och jag jobbade kvällen tillsammans.. vi gick ut med soperna och blev utelåsta.. LYCKAT! men smart som Emilia var så ringde hon till den andra avdelningen med hjölp av larmtelefonen och jajemän det gick. Vi visste inte hur man ringde med dem först men där fick vi lära oss något..
imorrn blir det fikamys.. och amway snack.. =)
/R

TRÖÖÖÖÖTT

Jag är så hiiimla trött! Har jobbat hela helgen.. delad tur både igår och idag.. är bara hemma på lite rast.. börjar om två timmar igen.. och jobba imorrn bitti igen.. sen en dag ledigt!!
Igår var jag hos mor och far på rasten och firade Annika med god mat och tårta. Jag fick även en för tidig födelsedagspresent av henne och min morbror som är hennes man. Två knivar!! helt underbart bra och snygga är dom också.. så nu ska lagas mat med riktiga knivar istälet för knivar man måste såga med.
Efter att jag slutade igår åkte jag med mamma och pappa till trollhättan där fallens dagar håller på. Det blev bara en sväng eftersom jag började 6.45 imorse.Det öösregnade, väldigt tråkigt.. men det var trevligt att vara där en stund. Lyssnade på kulturskolans symfoniorkester som gästades av Pepperland och Uno Svenningson.
Back to work!
/R

Home!

Vilken dag! Har spenderat halva tiden i bilen.. Pappa och jag åkte vägen om Surahammar för att hämta mina och systers nya glasögon! så kul. Men det blev bara ännu bättre... för att komma ut smidigare på E18 åkte vi genom surahammar och förbi min framtida/blivande bostad. Nämligen Surahammar Herrgård!!! jag blev heeelt tokig.. finns inget annat ställe som jag hellre vill bo på.... stor uunderbar vacker natur och ett helt galet stort och snyggt hus/kåk/herrgård!
Pappa och jag kom hem 14.45.. jag tog det lugnt en timma sen åkte jag och jobbade.. nu jobbar jag HEELA helgen. Jag missar fallensdagar!! suck
Men ska försöka ta mig in någon kväll.. det får ta stryk i efter hand.. kommer va galet trött...
/R

Dagsutflykt!

Vi åkte till Sala idag, pappa farmor farfar och jag.
Farfar köpte en gööör snygg kostym med en lila skjorta (som jag valde ut) och en snygg slips till. Oj vad stilig han kommer vara! Sen gick vi och fikade på en mysigt fik. dom hade såå gott grönt the. Det ska jag försöka få tag på.
Tråkigt nog regnade det en del idag.. men när det inte gjorde det var det varmt och gott.
Farfar fick en liten bakläxa när han kom hem. Han fick rensa bland sina 20 år gamla skjortor och av dem valde jag ut några som jag tänkte använda och sy om lite.. Tänk vad bra! hehe
Nu vankas det snart promenad....
/R

En härlig dag!

Har haft en så skön dag! vaknade 9.30 åt en frukost och tog sedan en promenad i Tärnsjö.
Jag älskar verkligen att ta promenader.. rensar hjärnan och man får lite motion (plus att ryggen inte gör lika ont efter). Sen har jag umgåtts med farmor och farfar. Gick och lade mig på sängen en sväng och läste lite men ögonen gick i kors och jag sten somnade.
Sen kom kusinerna och åt mat. minstingen har verkligen såååå mycket energi men va go hon är.. munnen går i ett på henne också haha.
Enligt Christer ska jag ta över mäklarfirman i våla när jag är klar med utbildningen.. vem vet... ;)
/R

sovdags

Ligger nu i en bäddsoffa i ett rum i farmor och farfars radhus/lägenhet.
Vilken oerhört seg bilresa!!! jag var astrött och jag hatar att köra fram till strax innan örebro..
det är ju bara 70 och 90 hela den vägen..sen blir det ju motorväg.. lite skönare..
Men det har vart en go kväll.. fikat med kusinerna och kollat in deras nya grymt fräscha husvagn!!
Såååå snygg! vill också ha.. hehe
Imorrn blir det att träffa andra kusinfamiljen... härligt!! =)
Pappa ska rekonda bilen och jag hoppas på sol för då blir det sola förmin del =D
godnatt
/R

Tärnsjö!

Nu Drar jag och pappa till Tärnsjö.. Slappa och ha det gott med släkten..
Det ska bli himla skönt!!
Men först lite mat i magen...
/R

Då blir det plugg till hösten!

Jajemän då har jag bestämt mig och tackat ja till att plugga till fastighetsmäklare!
Det kan ju hända att det känns heeelt otroligt rätt när jag börjar =)
Det känns bra nu i alla fall..!
/R

Hönö med Ems!!

Åh jag blir så himla arg! Jag hade skrivit ett långt inlägg så försvann ALLT!
Emelie och jag har i alla fall vart på hönö idag och haft helt underbart!
Vi har lyssat på Soulit och Christoffer Hiding med band, ätit glass och gått på Fotö och hängt med Tobias! helt underbart har det varit. Strålande väder hade vi också.. På fotö var det två små killar (ca 3år) som ville att vi skulle visa magen för dem.. Det gjorde vi INTE! vi tyckte att dom kanske skulle satsa på tjejer i deras egen ålder..
Vi hängde lite med banden efter, eftersom Emelie känner typ halva bandet med Hiding. Det var riktigt trevligt och väldigt trevliga människor =)
I Ale stannade vi sen för att ta en glass (Emelie jag och Tobbe) därspårade det ur lite kan jag ju meddela... vi gjorde en massa grimarser och humorn var på låg nivå.. men ooo så skoj vi hade!! =D
/R
Misslyckade posningar

Hönö!

Nu åker Emelie och jag mot hönö!
Vi ska ta en dag bara och göra ingenting!
Konsert med Chris ikväll och Soulit som förband.. härligt!
/R

Alfrida hjärta Petter!!

Det har varit en helt underbar dag! Alfrida och Petter har gift sig!
Vigseln var underbart bra. JAg börade gråta när Alfrida sjöng en sång till Petter... det var så vackert.. och HON, helt bedårande vacker! Klara, jag, johanna och isabelle dansade en dans innan brudparet gick in. Det var mäktigt, helt underbar låt. Holy God av Brian Doerksen. Festen var väldigt rolig, om man får fråga mig i alla fall. Det var mycket inslag men samtidigt lagom långt. Jag var en av värdarna och var skraj för att prata från scen.. men det gick ju riktigt bra, hade nästan kunnat snackat ännu mer.. men då hade ju itne de andra fått göra något.. haha går ICKE!
Nu är allt jobb slut och har en vecka framför mig som jag bara ska ägna åt att slappa..
Jag är så underbart glad för er skull, ni är så otroligt vackra människor båda två. Önskar er all lycka och välgång och hoppas på att få komma hem till er många gånger. Jag älskar er!
/R
  
Den underbart vackra bruden!            Jag och Emelie stylade av Ingrid dagen till ära

mysdag!

Har vart en sväng i stugan idag och spenderat ltie tid med familj och släkt. det var skönt det. Sen fortsatte jag min färd mot Karlsrogården. Hängde med Johannes Emelie och Lisa.. Det var väldigt trevligt det med kan jag säga.. vi fikade pratade och skrattade.. så skönt att få tänka lite på andra saker.. sen hängde jag med emelie hem till henne tog en kopp te och kollade på produkter.. Amway... jag är ju riktigt sugen måste jag säga.. men vet inte vad jag vill göra.. Såg nu att jag har blivit antagen till fastighetsmäklarutbildningen.. men är det vad jag vill? Jag har ingen aning.... SUCK, och måste lämnabesked snart...
/R

HJÄLP!

Jag tror inte jag vet vad jag vill göra längre...
jag vill nog jobba.... HJÄLP MIG!
/R

solsken!

Vaknade tidigt idag av systers väckarklocka hon skulle till tandregleringen.. låg och slumrade medan hon var borta sen gjorde vi frukost och tog det lugnt.. Sen följde jag henne till bussen och fortsatte en promenad längs vattnet Vänersborg är allt vackert... såg dock ut att bli regn vilket jag inte hoppas på! Jag tänkte ju cykla till jobbet...
/R

PINSAMT!

åh hjälp det var en pinsam men även rolig liten händelse som ägde rum på expert idag.. jag kan dock inte avslöja något nu heller eftersom det är en överraskning till lördag.. men det var pinsamt i alla fall!
Blev väldigt glad när jag kollade min facebook... Tack för fina ord!
/R

Fullspäckad dag!

Jag är såååå trött nu.. i huvud och kropp.. ska nog lägga mig snart...
Har jobbat idag, det var en smått kaotisk dag vi var bara två personal och det ena efter det andra hände.. men tillslut kom jag iväg och då åkte jag ut till överby för att hitta klänning till bröllopet till lördag. Jag provade MÅNGA men fastnade speciellt för en och hoppas den blir godkänd! Vill dock inte avsöja hur den är än hehe... Efter överby åkte jag direkt till kyrkan för att öva på dansen som ska va på vigseln och kom hem för en liten stund sen.. spenderade 3 timmar i spegelsalen och rörde på kroppen så är lite trött nu om man säger så. Jag kommer sova gott inatt! haha
/R

Bröllop bröllop bröllop!

Städade som en tok idag på morgonen och jag hann precis städa klart så kom Tobias och Lennart.. två av värdarna.. vi väntade in brudparet och den 4:e värden. Vi satt på min balkong och fikade och hade det så trevligt.. gick igenom lite med bröllopet men framför allt umgicks. Sen gjorde vi lite efterarbete efter att brudparet gått och så åkte vi till Trollhättan för att äta mat innan Lennart åkte hem till sitt nya hem i Ängelholm. Killarna bjöd oss faktiskt (gentlemän som de kan visa ibland) ;) Tobias kördeLennart till tåget och sen kom han tillbaka till restaurangen och så tog i oss en promenad längs kanalen i Trollhättan, vackert...
Och nu har jag haft fler gäster ikväll, Familjen med morbror Peter och Elaine som åker tillbaka till england imorrn. Vi satt på balkongen och drack the. Så mysigt. Jag tycker om att ta hem folk. Och jag ska minsann åka till england och hälsa på. Det har jag och familjen sagt sen jag var 12 år, detvar ju 9 år sen! pinsamt....
men nu ska jag sova, upp och jobba tidigt imorrn...
/R
     
Ems                                                             Lennart
  
Tobbe           

Stugan

Var i stugan igår och idag.. det var skönt att få slappa och inte behöva tänka på något.
Idag gick jag och morbror en promenad efter frukost. Sen solade vi och badade hela familjen i poolen som mormor och morfar satt upp.. större än förra året (växer bara år för år tycker jag).
Klockan 3 fick vi fint besök. Elaine från england och två ´vänner till mormor och morfar. Så trevligt. Det var jätte många år sen ja träffade Elaine. typ 7 år sen eller något i den stilen.
Hennes son var väldigt många år sen jag träffade också.. säkert 10 år sen.. galet mycket.. Sen kommer hennes syskon med barn i augusti. Ska bli så kul att få träffa dom igen också! åh, nu väcks minnen till liv..........
/R

Ledig helg!!

Jag är ledig tre dagar i rad nu! såå grymt skönt.
Idag har jag syster och hennes pojkvän klippt gräset i kyrkan och plockat upp skräp utanför.. efter två timmars slit i solen träffade jag Klara och vi uträttade lite ärenden på stan.. så nu är det bara att vänta tills nästa vecka innan vi kan slutföra det vi håller på med.. kan dock inte avslöja något..
Nu kommer snart mamma och pappa, ska förlja med dem till stugan och bara slappa innan det tas tag i saker igen.. men ska bli skönt att itne behöva tänka på nååågot annat nu..
Fick en rolig för tidig 21 års present igår av Alfrida. Jag höll på att skratta ihjäl mig.. (och de andra också)
Jag kallas/kallades räkan kan jag säga till en början..
och jag fick ett sånt där änglaspel som man tänder på jul och när man tänder ljuset börjar änglarna snurra.. (vet itne om ni förstår men försöker så gott jag kan =P)
men istället för änglar så var det räkor som snurrade runt! det var lite fyndigt =D haha
Ha en fortsatt härlig solig dag!
/R

Möhippa för Alfrida

Så var jag hemkommen från möhippa..
Det var så roligt! och jag hoppas alfrida tyckte det också =)
Hon fick göra några små uppdrag som hade med henne att göra..
som att sy en tröja på 20 minuter (hon syr egna snygga kläder) fota 7 olika saker/känslor, agera skyddsängel/ göra goda handlingar. (hon var utklädd till en ängel, eftersom hon äälskar döskallar så blev det motsatsen hehe)
Vi handlade mat, eller Alfrida handlade mat med hjälp av en inköpslista och andra kunder.. eftersom hon själv inte fick ta i varorna så fick hon be andra att lägga ner varorna i kundvagnen.. sen åkte vi och lagade mat tillsammans och hon fick även avnjuta en ansiktsbehandling och handmassage..
Tack alla för ikväll!
och tack Alfrida för att du är en underbar vän!
/R


Tv-kväll

Härlig kväll jag har.. tittar på big shots och sen blir det sex and the city! älska SATC!
en lugn och skön kväll..
Emelie var här med mina produkter förut, så roligt längtar efter att få prova dem...
Jag gjorde även en god smoothie idag! banan och hallon.. mm
/R


Mina Hemligheter

Boktips!!!!

Mina hemligheter av Sophie Kinsella
så sjukt bra bok!