Två sköna dagar

hur mycket är 15clIgår skämde jag och Saniela bort våra kära arbetskamrater med att baka kärleksmums. Men det tråkigaste var att någon bjöd på tårta samma dag så vi fick konkurrera med det.. men vi var väldigt nöjda med vår insats vill jag lova, mums!
Bakning

På kväll stressade Ingrid och jag oss iväg för att ha en produktvisning hos en kompis. Så underbart roligt det var! Jag trivs med det.. Man får träffa nya människor och prata skratta och skoja.  Det blev lite väl sent bara.. efter visningen åkte jag hem till Ingrid och hennes man tog en kvällsfika och fortsatte ha lite trevligt.. Underbara människor!

Mamma ringde mig i förmiddags och undrade om jag ville följa med ut till stugan en sväng bara för att titta till den. Iväg bar det och väl framme vid stugan var det lite snö och man fick känna lite på vintern.. Jag busade med Bea så halkade jag och for omkull, mamma stod och gapskrattade åt mig.. Det är just snällt.. haha Frös gjorde jag också eftersom jag bara tog skinnjackan får helt enkelt skylla mig själv..
        


Det är svårt att hänga med...

Jag sitter och pratar med min lilla sjukling Sandra i telefon. Vi pratar teknik om att det kommer vara sjukt att hänga med och att man själv inte hänger med längre.. Vi är ju bara 21 år! Tänk hur det blir när man blir pensionär.. Just nu är det ju liksom så att när man ska spela GH så ropar man på hjälp för att få hMen vi har bestämt oss för att försöka hänga med.. Det är samma sak med språket. Tänk vad mycket nya ord som kommit till.. Jag fattar ju knappt vad ungdomarna på högstadiet säger längre.. Hur ska detta gå med att bli äldre? Man får helt enkelt försöka hålla sig uppdaterad..
/R

Ställer mig frågan varför!

Jag förstår inte riktigt hur man kan vilja förstöra.. Imorse när jag åkte bussen stod det att de inte tog emot kontanter längre pga rånet som skedde igår.. Varför liksom! Ska man vara rädd för att gå ut på kvällen, åka buss och till och med sitta i lägenheten.. Ja det finns sånna smartingar som försöker göra inbrott när huset är upplyst och man är inne.. Desperat? Maktbegär och girighet? Inte vet väl jag.. men nog om beklagandet..
Väntar på att min majskolv ska bli klar.. det börjar lukta lite bränt =s så får nog ta och stoppa i mig den nu innan  den blir svart och bränner ner min lägenhet, haha..
/R

Min första produktvisning!

Stressade från jobbet åkte direkt till kvantum och handlade frukt och ingredienser till mintchokladkakan jag skulle bjuda på ikväll.. Kakan blev en katastrof, såg inte alls ut som den Emil och Eleonor hade gjort, men den smakade bra i alla fall.. Visningen var jätte trevlig och vi hade roligt, skrattade och pratade.. Ett smart och bra sätt att träffa många samtidigt..

På jobbet idag vet jag inte riktigt vad jag sysslade med.. Jaag fumlade med maten i matvagnen kastade ut en potatis här och var och var seg och fnissade hela tiden.. Men vi skrattade gott tillsammans, jag och mina arbetskamrater.. Sen är jag jobbets hackkyckling.. som på alla andra ställen också.. Många retas och skämtar.. Fast med glimten i ögat.. Vilket inte gör mig något, jag vet att dom inte menar något illa. Jag är väl en sån där person som är tacksam att retas med.. Men fråga mig inte varför för det har jag ingen aning om haha...
/R

våga satsa

Jajemän nu har jag städat hela lägenheten.. inte dammsugit men det tänkte jag ta imorrn.. Men får se om det blir någon visning.. verkar inte så i detta nu.. SUCK.. de flesta säger nej i sista stund.. men men det blir någon mer gång om det inte blir något imorrn.. Just i detta nu sitter jag och njuter av en kopp grönt the.. Det gör susen för kroppen.. Rädd att bli lite sjuker. Jag är rastlös känner jag.. har lite svårt för att sitta stilla och fukusera för tillfället.. Nej nu på denna lilla korta stund har jag bestämt mig det blir imorrn ändå.. =) våga satsa lite liksom... =)
/R

En dag av gemenskap

Dagen har vart så bra.. Åkte till trollhättan och gick på förmiddagsmöte.. Efter mötet gick jag ut med några vänner och åt väldigt god mat på Shangrila, det var ganska starkt min mat, tog död på alla baciller man hade i kroppen i alla fall.. haha
Efter den fina maten och gemenskapen på restaurangen tog jag bilen hem till mamma och pappa. Vi tittade på handbollen som var spännande men en besvikelse.. Men ett stort grattis till våra VM mästare i bandy!!! Mamma klippte ut tyget till min tröja som jag längtar till ska bli klar.. rosa och spets, kan det bli bättre? Nej jag skulle inte tro det..
/R

-:_:-:_:-:_:-:_:-:_:-:_:-:_:-:_:-:_:-

Ojojoj vilken kväll det var igår.. det var fantastiskt..
Mer kärlek åt våra medkänniskor!
Efter mötet igår gick vi som vi brukar till Max och åt lite.. (det händer inte så ofta däför kan man ju bjuda ltie på det) Dom tjatade lite på mig att jag gick så långsamt.. men vad ska man göra när det är halt och man trippar på höga klackar som dessutom glappar lite.. men det gick ju fint i alla fall, fick springa ikapp lite bara..
Vi gick sen tillbaka till kyrkan och spelade world tour.. Dock falade vi MITT i mitt solo.. himla trist tyckte jag, men ikväll lär det bli mer spelande på guitar hero eftersom jag ska jobba på lyktan.. Kom gärna förbi en sväng..!
Nu ska jag fortsätta skriva på lyktanträffens protokoll..
/R

Stressigt stressigt

Kom ganska nyligen hem.. Systerns pojkvän öppnade dörren (syster var här och färgade håret).. Då hade han vart så gullig att han hade diskat min disk! Dock sa han att det var maaassa, fast det var det inte.. Inte om man jämför med vad det brukar kunna vara.. Fast de tär inte så mycket då heller tycker jag.. Blev väldigt glad i alla fall.. Och nu ska jag strax iväg och hämta sandra sen ska vi till trollhättan och gå på möte.. Och jag mitt smartskaft målade precis naglarna så jag HOPPAS att de har torkat nu.. måste få på mig ett par jeans oxå.. Sen är jag fit for fight.. hehe
Ha en fantastisk kväll!
/R

Vilken dag!!

Ja, jag säger då bara  det! För det första:
     -Det första som hände mig var att jag spillde thevatten över mitt ena pekfinger vid frukostutdelningen. Vilket resulterade i att jag fick ble omplåstrad och insmord med emlakräm. Så efter att ha tagit av mig det fina paketet var fingret vitt (pga salvan) och jag hade knappt någon känsel..
     -Det har vart väldigt låg humor idag.. Men vi har haft vansinnigt roligt vill jag lova! Tårarna har sprutat.
     -Jag har knappt fått göra något, för undersköterskorna var rastlösa och hade inget att göra så de tog hand om min disk och kaffevagnen.. Så jag har fått försöka dra ut på tiden eftersom jag inte fick något att göra då.. Jag hade kunant gå hem typ halv 2 pga brist på sysselsättning.. Men då hade jag för det första fått minus på flexen.. sen vet man ju aldrig om det kommer något oväntat så man får va kvar.. nån enstaka grej blev det att dryga ut tiden med..

Satt och tänkte på bussen nu att det är lite onödigt och jobbigt med hatthyllor för man ser inte om någon har plingat för stopp. Man måste ju böja sig ut mot mittgången för att kunna se något.. Är det inte lite onödigt??
/R


Giftemål

Har vart lite konstig idag på jobbet.. lite skakig och yr, matt.. Då trodde arbetskamraterna att jag var gravid!! Av alla saker i världen så trodde dom det.. Men nej det är jag verkligen inte.. Jag skulle gärna vilja ha en man först innan jag skaffar barn..  Denna sak ledde till att vi pratade om giftemål och så.. Berättade att många av mina vänner har gift sig eller ska gifta sig ganska snart. Vilket dom tyckte var på tok för tidigt.. Men så slog det mig.. Förr skulle man gifta sig och samboskap var väl inte så aktuellt, det förekom väl antar jag men då skulle man gifta sig. Och egentligen är det väl så att det har ersatt giftemålet lite på ett sätt.. eller? Jag menar, hmm nu krånglade jag till det tycker jag nästan. För idag flyttar man ju ihop väldigt tidigt.. Förstår ni hur jag tänker? Att egentligen är det ju itne konstigt att det finns folk som gifter sig tidigt.. Man flyttar ju ihop tidigt idag.. Så varför ska man tycka att det är konstigt att gifta sig tidigt? Att flytta ihop och att gifta sig är ju båda stora beslut anser jag.. Det var dagens lilla fundering jag hade..


Tisdag är bara dag nummer två på veckan

Tröttheten är verkligen påtagande nu eller vad det heter.. Kommer inte riktigt på det rätta ordet, men jag skulle tro att ni förstå vad jag menar.. Kära nån, jag kan ju säga att det inte bara är jag som vart trött.. Vi har fnissat ikapp idag på jobbet. Dom har vart sannslöst roliga! Underbart att man kan ha så kul på jobbet.. Nu ska jag snart ta bussen till Lyktan för att jobba ännu en tisdagkväll.. Väntar bara på att min paj ska svalna lite.. gjorde mig en svamp och köttfärspaj, vet dock inte om den blir så god.. Jag kan ju inte påstå att jag är någon mästerkock. Önskar att jag hade fått lite av min fars talang, men icke.. I alla fall inte vardagsmat, det är ju det man oftast äter.. Hepp nu är jag hungrig orkar inte vänta längre..


Ny vecka

Nu har jag bokat min första produktvisning!! Jippi!! =D

Dagen började uselt på jobbet.. jag var irriterad på en sak och sen blev jag ännu mer irriterad när jag upptäckte att någon hade slängt mina havregryn som stod i köket vilket betydde INGEN FRUKOST!! Men efter att ha pratat lite med chefen lugnad jag mig och det var fin fint igen.. och så fick jag ta en smörgås så jag fick något i mig.. Jag brukar itne kunna vara sur så länge vilket är sköönt.. Framför allt för människorna som befinner sig runt omkring mig.. Sen flöt dagen på som vanligt. Jag fick förrsten en komplimang idag på jobbet av en patient! Hon sa att jag hade väldigt vackra ögon, "men det har du väl hört fler gånger".. Faktiskt inte.. har hänt någon enstaka gång.. Jag blev as glad! TACK!
Nu ska jag snart till Ingrid och Tomas och ha kul.. och lära mig mer.. tihi!

DET SNÖAR!!!

Det är lite kul, då går man in till en kompis och när man kommer ut igen efter 1½timme så är det ungefär 2cm snö på marken.. ljuvligt!! Maria, Daniel, Robert och jag åkte till Jonas efter mötet och lirade lite GH.. Helt galet va jag var dålig.. Jag får träna upp mig lite igen skulle jag tro.. ;) hehe

Fick några ord idag också av en person som jag ska ta mig en liten funderare över.. Det är ju något som jag skulle vilja.. Men vågar jag?? Och är det Guds vilja? Ja det återstår att se...
Nu längtar jag till sängen och sömnen... Godnatt

Godmorgon!

Jag vaknade 7.20 imorse.. 7.20 och jag var pigg!! Någorlunda i alla fall.. Orka försöka somna om så jag tog min bok och läste en stund.. Den är väldigt bra men jag blir gött irriterad på att personen i boken aldrig kan hålla sig till sanningen och alltid ska göra sig till och inte vara den person som hon egentligen är.. Hur vårt kan det vara att hålla sig till sanningen?  Be your self..

Uppmuntrad och glad

Det gick fint att sjunga och spela ikväll, en stark kväll... Och fick lite uppmuntringar.. TACK! Det är verkligen gott att få höra sånt.. Som vanligt var jag väldigt nervös och lite smått ångestladdad innan. Trots att det har blivit några gånger som man stått där och lett lovsången.. Det är väl något som aldrig kommer släppa, fast på ett sätt tror jag att det kan vara bra att det kommer.. För att vara för självsäker kanske inte är superbra.. eller? Jag kan ju ha heelt fel.. Något man får kämpa med, det är ju ett sätt att få utvecklas..
I övrigt har jag umgåtts med Sandra och Emma ikväll.. Var så sjuuukt sugen på att gå ut och äta på restaurang och äta någon god bit mat, lite finare mat.. Och det är minsann inte ofta jag är sugen på mat.. ´Det blev tyvärr ingen restaurang.. så blev pizza istället.. Jag kämpade i mig en halv så nu mår jag illa.. ICKE BRA!! Men så är det när man aldrig lär sig..

Drömmar

Det lyckades inte med att försöka piggna till igår kväll.. jag somnade vid 9 och vaknade 10 imorse.. Natten har vart full av konstiga drömmar.. Och då menar jag konstiga.. Jag kommer inte ihåg allt. Men jag kom i alla fall ihåg att en av killarna  på jobbet var med och han satt t i rullstol i nästa stund var han uppe och gick. Sen var en kompis kompis med och han såg inte alls ut som han gör i verkligheten.. Vi och några till åt i alla fall middag hemma hos någon fråga miginte vem.. Jag trodde det var min familj fast det var ca 10 pers och så många är vi inte.. hmm.. Sen övergick det till en mardröm.. Jag blev och killen i rullstol blev jagade och skulle bli mördade.. det var mycket läskigt vill jag lova.. Det var en himla massa mer som jag inte kommer ihåg.. bara saker som är svåra att beskriva.. Det är kanske itne så kul att läsa om mina konstiga drömmar.. men det får ni göra nu ändå haha..

Jag ska till kyrkan om en stund och kolla lite på lovsånger för kvällen med Samuel. Sen är det församlingsmöte som övergår i bön och lovsång.. Men först ska jag nog ta och brygga mig lite gott kaffe.. Zoegas.. man får passa på när man får gott hemma istället för rävgiftet på jobbet.. Måste bara rota fram kaffebryggaren.. Tycker inte om när det står hundra saker framme på diskbänken..

Myskläderna på..

Efter en god stund på Nordfeldts med Sandra och Emma tog jag bilen och körde hem, tog på mig myskläder lade mig i soffan och läste lite ur min shopaholic bok.. Hon skriver så bra, Sophie Kinsella! Men just nu behöver jag nog en paus, för jag håller på att somna, mina ögon faller ihop.. Tänkte försöka bota detta med att göra mig iordning för natten så kanske man får lite mer energi och piggnar till så man kan läsa lite till.. Jag kan väl ändå inte gå och lägga mig åtta på en fredagkväll! No no det går jag inte med på! Även om det skulle vara väldigt skönt...

Äntligen helg!!

Och det ska firas med ne kaffe och semla på nordfeldts med Sandra och hennes kompis Emma. Ska snart dra mig, dom kommer med tåget kvart över 5 så det blir inte jätte lång fika.. Men en stund..
Sen ska jag bara njuta av kvällen.. Slappa, titta på film, läsa men framför allt sova! Imorrn är förmiddagen ledig vilket ska bli ljuvligt! Önskar er en härlig helg!
/R

Torsdag

Vilken dag..
Jag höll nästan på att somna ståendes på jobbet idag.. nääästan.. Så det har blivit mycket kaffe om man säger så, vilket betyder att kroppen kanske inte mår så bra av det.. men man piggnar till..
Steg av bussen och gick till pappas jobb när jag hade slutat åkte med honom till hem och hämtade upp syster och mamma iväg till kyrkan och städa eftersom det är vår grupps städvecka. Vilket betyder att jag inte behöver gå dit och städa imorrn = ledig kväll!
Kvällen fortsatte hem till mina föräldrar och syster min färgade håret på mig.. hon slet och drog så jag trodde att håret skulle slitas av.. samtidigt som det var skönt.. Det kändes som om man har fått en rejäl huvudmassage, och det är inte helt fel om man säger så..
Nu är det verkligen dags för mig att sova.. Skulle egentligen lagt mig tidigt ikväll.. men det gick ju som det gick..
God natt allesammans!
/R

Kvällen

Det har vart en kväll av väldigt blandande känslor.. Jobbigt, givande, vilande, tacksamhet m.m...
Vi fick en hel del gjort och lite nytänkande till Lyktan, mycket bra gjort..
Och för egen del komemr den nu bli mer tid över till att öva.. Vilket jag behöver för att senare inte ångra mig..
Jag vet ju nu vad jag vill.. Och den viljan är stark vill jag lova..
/R

Fniss, pinsamheter och laddning

Då var det snart dags att ta bussen och åka iväg igen.. nu är det ungdomsledarplanering.. Antar att det inte kommer bli så värst tidigt man kommer hem ikväll heller.. men förmodligen kommer man hem innan halv 12 i alla fall..
Fikat för politikerna gick kanon igår, dom var väldigt trevliga och artiga och dom tyckte även om mackorna som Sandra och jag hade kämpat med.. När vi senare tog bussen hem var vi så trötta, och jasg tror Robert blev lite trötta på mig och sandra för vi bara fnissa hela tiden.. Men kul det hade vi, det vill jag lova.. Kom på massa pinsamheter från högstadietiden.. man kan inte mer än skratta åt det.. haha Det är allt tur att man har mognat lite sen dess..
/R

Fixa fika till politikerna

mmm ljuva soffa! Sitter och tar igen mig lite efter jobbet innan jag tar bussen till kyrkan för en kväll på cafét.. Vi har fint besök från kommunen idag också som man ska göra fika till... PANIK! Jag tycker det är lite läskigt med politiker.. Dom ä r nog jätte trevliga det är inte det.. men jag har så stor respekt för dem.. Fast jag tror att det kommer gå fin fint.. jag är nog bara lite löjlig, det är ju kul att träffa dem.. =D
Ska väl kanske ta mig och äta något innan jag drar min väg..
Jag har nog inte så mycket intressant att skriva idag..
Nej nu måste jag ha kaffe eller något, somnar ju snart.. ILLA!
/R


Av någon anledning blev jag sugen på semla nu.. hmm finns ingen möjlighet till att hinna med det nu idag, och inte har jag fått mig någon än i år..

Att fokusera på en sak.. det är svårt..

Sandra och jag tog en kaffe på nordfeldts idag efter jobbet, igen.. Det är skönt, man kan varva ner och prata om lite allt möjligt.. ventilera så att säga.. Pratade även med emelie på telefon angående stockholm.. Om jag inte kommer in på betel i stockholm till hösten så kommer jag bli så besviken.. för det är dit jag vill, det är där jag ser mig till hösten.. Emelie och jag (eventuellt) i en lägenhet i stockholm till hösten, kan det bli roligare!? Plus att jag får läsa musik ett år som under gymnasiet var min planer på att jag skulle göra efter studenten.. Men som Rebecka brukar göra, så tappar hon bort vad hon egentligen vill, men som hon senare kommer tillbaka till.. Det är inte alltid lätt att vara jag, att vilja göra så många olika saker.. Det GÅR inte att göra allt man vill.. man får fokusera på en  sak..
Det är en sak som jag tänkt mycket på idag på jobbet (och även dagar tidigare).. Jag har ofta en tendens till att börja på många saker samtidigt. Det spelar inte så stor roll vad det är. Det kan vara att man börjara städa sen plockar med något annat som övergår i att lämna sopor som övergår i att man ser pianot och kommer på att man behöver öva som övergår i.... ja så fortsätter det.. Vilket leder till att man har mååånga halvfärdiga saker..
Men också stora och viktiga saker som påverkar livet och många år framöver.. Det gäller att göra en sak i taget och fokusera på det och inte göra saker här och där och där och här.. Nej! Då hamnar man heeelt fel... Och det är något som jag behöver lära mig.. och många andra också skulle jag tro..

Söndag och resetankar

Har vart på Gudstjänst nu i eftermiddag, ledde lovsången och det gick fin fint.. Hade dock som vanligt lite panik innan men så är det ju alltid antar att det aldrig kommer försvinna.. Men man får tänka på att det är inte mig som det hänger på.. Får lägga över det i Guds händer och låta honom leda.. Det är ju då det går bäst.. =)

Funderar på om man kanske skulle försöka ta sig till Jönköping i helgen.. Jag måste ju dit och träffa mina vänner.. Saknar dom en massa.. Hoppas bara dom är hemma så jag kan komma dit! Ska kolla på biljetter nu i alla fall... =)
/R


En dag av arbete

Tänka sig vad mycket jag fått gjort idag.. Jag har städat min lägenhet så nu är det snyggt och prydligt igen och julsakerna är äntligen nerpackade.. Jag har gjort iordnign lyktanpärmen skivit ut en massa saker från datorn och satt in i den så det blir ordning och reda på cafét och alla saker är på en och samma plats. Jag har vart och handlat till lyktan som öppnar ikväll så nu finns det grejer i både kyl och frys..

Nu har jag plaserat mig i soffan, ska titta på film i min ensamhet och mysa.. Tragiskt det låter egentligen, i min ensamhet, men jag har i alla fall tänt lite levande ljus och bunkrat upp med cider och lite choklad.. myspys.. jag klagar inte..
/R

Fredag

Det kanske blir en ny vana att gå till nordfeldts för en fika på fredagar, eller vad säger du sandra? haha
Efter fikan tog jag bussen till mamma och pappa och hämtade bilen.. Det blev en liten kvällsfika och hämtade även de filmer som jag beställde med mamma.. Kommer bli några timmar framöver, dock inte ikväll för jag är så trött..
Tänker kanske för mycket också... det är ju ingen ovanlighet kanske, men ändå..

Vila i frid

/R

Förresten....

...glömde skriva ett litet musiktips i föregående inlägg....

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=55714128

/R


Fettisdagen är den 24 Februari

Är nyss hemkommen från kvällens övning i kyrkan. Men nu var det övning för denna söndagen som kommer.. Det gick skitbra och vi har nog aldrig vart så effektiva och klara så snabbt, trots 2-3 nya låtar.. gryymt!
Dagen på jobbet har vart riktigt rolig, om man bortser från dagens start vill säga. Jag var itne alls på humör kan inte svara på vad det var men något irriterade mig väldigt mycket. Men dagen visade sig bli fantastisk rolig och givande.. hehe
Jag och en av elektrikerna kom fram till att fettisdagen är den 24 februari,  vilket man inte får missa!  Egentligen vet jag inte om det var jag som kom fram till det.. bara att det var i februari sen hittade han datumet i kalendern (efter att ha letat ett tag ;) haha) I alla fall, det är då man ska gå ut och fika, mysa och njuta av en semla och en kopp kaffe..
Dock finns det en vääldigt stor risk att det blir en semla tidigare för min del... ooops ;)
Nu ska jag njuta av mitt goda gröna the, citron och yoghurt..
/R

Tyg och mönster

Mamma ringde efter jobbet idag och undrade om jag ville komma över till tygbutiken som ligger typ tvärs över gatan.
Det slutade med att vi köpte ett mönster och tyg till en övertröja, den kommer antagligen bli skitsnygg!! (färgerna ohc tygen är mitt i prick, loove it!) Sen köpte jag äntligen tyg som jag ska ha till en tavla.. ska bara fixa trä till en ram.. kommer bli fett nice det också =D Väldigt nöjd med köpen..

Under största delen av dagen som jag var på jobbet kändes det som om jag gick runt som en enda stor elektriskt bomb.. Under den här tiden på på året blir det så att jag blir väldigt statisk av mig eller vad man säger.. Det blir galet mycket stötar kan jag säga.. det bara small i måndags när jag jag nuddade vid kaffeautomaten... Det gjorde ont vill jag lova.. eller om det kanske var chocken som gjorde det.. Det kan man ju fundera lite på..
/R


Du missar 100%........

Ska ta bilen till mor och far och lämna tillbaka bilen, pappa börjar ju jobba imorrn så det är väl kanske smidigast + att jag slipper kolla glycolen. Ska bara förbi och göra mitt vad gällande sopsortering och göra något bra för miljön (och därmed KÖRA till sopstationen) Ironiskt, I know...

Igår när jag var hos Ingrid och Tomas berättade jag om mitt favorit, ja vad säga man, ordspråk kanske? I alla fall "Man missar 100% av alla skott man inte skjuter". Hur uppmuntrande är inte det? ska be mamma göra en tavla med den texten så jag kan se det varje morgon när jag vaknar.. Any way, Tomas ringde för en stund sedan och sa att han hade något roligt att berätta. På skivan som han lyssnade på sa en man på engelska exakt samma mening! Och att det är viktigt att man vågar osv... Hur coolt är inte det? Vi tyckte i alla fall att det var asgrymt.. Så nu blev jag ännu mer pepp..
Nej nu har jag borstat mina tänder i typ 10 minuter så får nog ta och göra mig klar för att åka..
/R


Es muy frio!

På shaky ben...

Och så var man ledig ännu en dag. Det är lite konstigt att jobba en dag och sen vara ledig dagen efter. Man får inte samma rutin och det blir ju jobbigare att gå upp när man inte är vad att gå upp 5 varje morgon.. Men jag ska inte klaga! Får se vad det blir av dagen imorgon.. kanske en fika om det är öppet någonstans i denna lilla stad på en röd dag..

Ska snart iväg, får se om jag tar bilen eller benen.. Det är ju så himla kallt ute! Mysigt och på ett sät skönt, men man hinner frysa halft ihjäl innan man är framme.. what the same..
Off we go
/R

Tankar och drömmar

De senaste två nätterna har mina drömmar varit galna och intressanta (eller om det kanske finns något bättre ord för intressant kanske jag väljer det, men jag kan inte hitta ordet nu..).
Det har vart skridskor, barndom, musik, pianospel och en hel massa annat..
Det är nog så att mina tankar snurrar så mycket nu om vad jag ska göra till hösten, och vad jag vill göra nu..
Jag vet vad jag vill. Men vågar jag satsa, och vågar jag flytta?
Nervös och orolig.. Men det är väl bara att ta sig i kragen och våga satsa! Annars kommer man ju ingen vart..
/R

Helg

Usch! Det var nog inte bra att vakna så sent som jag gjorde idag.. halv 1! hur lyckas man? har sovit 15 timmar inatt, helt crazy.. Får se vad det blir av denna dagen.. antagligen bara ligga i soffan och läsa, det är ju skönt.
Jag var hemma hos min mor igår kväll efter att ha hämtat bilen på järnvägsstationen. Hon hade fått Ginzas rea katalog och hon vill att vi skulle beställa filmer. Och det kan jag ju meddela att vi gjorde.. Så nu kommer jag få både böcker och filmer på posten!

Jag tänkte kolla tågbiljetter till jönköping och stockholm.. Täntke försöka åka dit nu i januari.. måste bara ha koll på när jag har lyktan och lovsången..
/R


Gott Nytt År

Nytt år nya möjligheter, situationer, människor och äventyr. Det kommer bli ett spännande, jobbigt, roligt och äventyrligt år.. Nyårsfesten var riktigt bra och rolig. Var i kyrkan och firade med ungdomarna, mat och dans och andra små roligheter. Men förberedelserna började på morgonen. 10.10 ringde det på dörren, då kom Jesper och Christoffer och det bar till Willys för att handla för kvällen. Dom visste inte vad vi skulle äta så när dom kom sa dom att det var därför jag fick följa med. Det var en upplevelse att handla med dom kan jag säga, Haha.
Medan tjejerna stod i köket och gjorde maten grejade killarna med ljudet, det är som det brukar. Malin Miriam och jag hade väldigt kul i köket, tjejsnack och skratt.
Partajandet startade vid 7 med mingel, som ledde vidare till mat och dans.. Tack för en härlig dag och kväll!
Gott nytt år!
/R