Trötthet - Tänkande

Ligger nu i sängen och tänker, det är inte en bra kombination med trötthet..
Imorse var jag så trött att jag knappt kom upp ur sängen.. längtar efter en lång natts sömn.. Men jag tror att en stor del i det hela är att det nu är mörkt på morgonen när jag går upp. Förra veckan var det ju ljust, men vi ställde ju om klockan i söndags så då blev det mörkt på morgonen igen..
Åh mycket som måste fixas och grejas nu inför skolor och konserter och massa sånt där.. jobba jobba..
Men tänk om en månad har jag tid med att planera och allt sånt där.. va skönt det ska bli..! Men raslös kommer ja nog bli till viss del också..
Nu är det dags för mig att sova, så jag orkar upp imorrn..
Natti natti

Monday!

Så var det redan måndag igen! eller ni har hela måndagen i stort sett gått redan.. Har vart ett flygandes och farandes idag med..  Först upp till jobbet, inte särskilt jobbigt eftersom dagarna där går så vansinnigt fort! Sen hem och byta om och snygga till sig eftersom jag och Tobbe skulle ta kort för lite promotning. MEN när jag tog bussen och gick sista biten till tobbes bostad kände jag hur det började regna, och inte är det bra att ta kort då utomhus! Så istället satte vi oss ner och övade, vilket var väldigt bra att vi fick tid till det. Så fotograferingen får bli en annan dag.
Mamma kom och hämtade mig och körde hem mig eftersom jag glömde min kasse med mat hemma hos mina föräldrar igår, för då fick jag ju hem det med.. Kalasbra! Snart är det väl dags för sängen och sömn också.. men först lite teve eller möjligen läsning..
/R

Qualitytime with mum

Ja då blev det en shopping dag med mor min och ett stressande tillbaka för att hinna till kyrkan i tid, eftersom pappa hade panik att ingen va där som kunde sköta projektorn, så det blev mitt jobb. Mamma och jag har haft det riktigt kul, från att itne hitta någonting till att hitta en hel del.. jeans, skor, linne, tröja och lite smått och gott.. I like! Vi vandrade nog runt i ungefär tre timmar.
Nu sitter jag här hos mamma och pappa och försöker skriva mitt andra personliga brev som ska till en annan skola än Betel. Det är skitsvårt! Det här brevet är värre att skriva än det jag skickade till Betel. Varför ska man behöva skriva en massa personliga brev! Fast det är ju bra, dom måste ju sålla bort ansökningar.. Det är bara att gilla läget.
/R

Favoriter i repris!

Så va det ju så att jag gick på musikalen ikväll igen!! Helt galet bra även denna kväll! Träffade även lite gamla vänner från gymnasiet vilket var väldigt kul att få se dom igen. Efter musikalen åkte tobbe och jag till mcdonalds för att äta lite och även prata.. prata om allt möjligt, vi konstaterade att det var ungefär ett år sen som vi gjorde mer eller mindre samma sak! Usch va fort tiden går.. Mycket trevligt i alla fall!
Jag har postat mina ansökningar nu till skolan så hoppas innerligt att jag kommer in, men först inträdesprovet.. Sen har jag fått nya ideér som jag ska försöka träda i kraft. Eller om det ska rinna ut i sanden som vanligt.. NEJ! Det ska det inte göra, måste lära mig att ta tag i saker när jag får ideér som jag vill göra och som ÄR genomförbara.. Dags att göra en förändring...
/R

En musikal du sent kommer glömma

Jag var och tittade på esteternas musikal ikväll.. Syster var med och hon var helt grym på scen. Vilken känsla, så verklighetstroget.. Hon är min stolthet! Min älskade syster.. Det var väldigt många som var fantastiskt duktiga. Men jag måste ge eloge till Marcus också. Hade ingen aning om att han kunde agera och sjunga. Han var helt fantastiskt duktig! Kära nån jag är helt tagen! Jag finner inga ord mer.. skulle lätt vilja gå och se imorrn med! Så bra tycker jag det var!
hmm man kanske kan säga att det varen gestaltning av Les Miserables.. det var inte musikalen.. men mer eller mindre.. Otroligt bra, ska försöka se filmen också =)
Nu är det väl dags att ladda upp för morgondagen..
/R


Våffla och Träning

Jag fick mig faktiskt en våffla igår =D Det var ju våffeldagen och allt.. Efter att Tobbe och jag övat inför våran konsert (som för övrigt är den 9 April, skärtorsdagen, på lyktan!) Efter att vi hade övat så åkte vi till David och åt våffla i pannkaksformat, väldigt goda! Sen såg vi en helt sjuk film.. någon brittisk skräck. Kommer dock inte ihåg vad den hette.. Men skrek gjorde jag och Malin i alla fall och skrämde upp grabbarna, haha!
Idag var jag duktig och gick på S-core, mage och rygg träning.. Kommer ha träningsvärk imorrn skulle jag tro, men det ska man ju ha lite.. Nu ska jag ta en lugn kväll, första på länge känns det som..
Imorrn ska jag se syster spela i musikalen som estetarna sätter upp i år.. Yey! ska bli kanon!
/R

Body Jam!

Wohow! Nu har jag vart riktigt duktig idag och tagit tag i mitt träningsliv.. Jag hängde med Jennie till ett pass Body Jam. Så otroligt roligt! Är dock helt slut i kroppen men det ska ju kännas att man tränat och imorrn kommer jag bergis ha träningsvärk. Underbart att ha kommit igång. Det är ju alltid svårt att börja men när man väl kommit igång ska det väl inte behöva vara så svårt..
Det är tragiskt hur trött jag var imorse när jag vaknade.. Var heeelt hundra på att det var söndag och att jag hade glömt stänga av alarmet.. men sen kom jag på att det faktiskt var måndag, missade bussen som gick klockan 6 så gick mot stan och tog bussen från torget istället så fick jag mig en liten morgonpromenad, vackert väder var det och helt ljust. LJUVLIGT!
/R

Min helg..

Vilken helg det har vart..
I fredags kväll fick jag bossa över killarna i köket, dom var riktigt duktiga och elog till till Robert som hjälpte mig med den kolosala disken, tack!
Igår var jag först i kyrkan och övadeinför påsken. Det gick kanon bra och vi hade väldigt trevligt, jag kokade kaffe men usch va det smakade illa! Gick till Rimini och åt lunch, kastade i mig maten mer eller mindre och fort iväg till trollhättan för att hämta upp Rebecca och sen köra mot uddevalla för affärsmöte. Självklart blev det broöppning så vi blev fem minuter försenade.. Men  väl på plats var det lärorikt som vanligt, och nya steg framåt att trotsa rädslan!
Sen blev det bråttom tillbaka till kyrkan eftersom det var lyktan och min grupp som hade hand om kvällen.. När jag kom fram hade dom gjort klart allt och det var helt i sin ordning, tack!! Vi hade en riktigt kul kväll som slutade med älgsafari (som inte blev någon höjdare men två rådjur, en mus och två katter såg vi.. och ett par bilar som stod mitt i skogen.. crepy!) och en sväng på donken efter.. men då var alla vädigt trötta, det var mest Sandra och jag som pratade..
Nu ska jag snart ta bilen till kyrkan och öva lite innan det är dags att spela på mötet.. Ska gå och göra mig i ordning nu..
Ha en bra dag!
/R

Dagen

Jaha så kom jag hem sent igen och jag som tänkte att jag skulle gått och lagt mig tidigt ikväll, men har haft kul i alla fall kan man ju säga, haha!
Åkte direkt till kyrkan idag eftersom vi skulle öva inför söndag.. Men när jag kom fram va det låst och teamarna hade åkt iväg och mina nycklar har jag lånat ut för tillfället. Så istället satte jag mig på trappan i solen och gottade mig innan de kom tillbaka och kunde låsa upp..
Efter att ha övat några timmar var min röst hes, kan va rätt spännande.. Tillbringade resten av kvällen på lyktan tillsammans med några av vännerna. Som vanligt när blir det mycket skratt och mer eller mindre urflippningar men vi har ju kul liksom.. haha Robert hade förövrigt typ 4kg sten i sin ryggsäck, ofta man går runt med det..? Inte visste han hur de hade hamnat där heller..

Lite tankar i kristider

Då var denna dagen slut.. Det har vart jäktigt men oooo så bra!
Kom hem efter jobbet tog en snabb dusch åt två mackor och hann spela 10 minuter på pianot sen iväg till kyrkan för att plocka ihop instrument och iväg till trollhättan pingst för att sjunga.. Det var sjuukt bra! Folk från varje församling i hela trestad. Det är mäktigt.. fler sånna möten, vi tror ju på en och samme Gud! Har även satt igång lite tankar på hur jag som person kan hjälpa till att det ska bli bättre i dessa kris tider..
Det var en kvinna från Korea som berättade hur dom hade gjort i Korea för 10 år sen när de hade en fruktasvärd ekonomisk kris.. De hade en stor skuld till utlandet
Det var några som började att ge av sitt eget guld till staten. Detta uppmärksammades i tv och gjorde att fler gjorde likadant. De tog av sitt egna guld (det förekom även att de tog sina vigselringar, eftersom det var guld) och gav till staten.. Det resulterade till att de kunde betala av heeela skulden till utlandet. Är det inte fantastiskt?
Med tanke på arbetslösheten.. Det finns människor som går ner i % för att någon annan ska kunna få jobba några %.. Det finns människor som ber om att kunna få kanske 10% mindre i lön för att någon annan ska kunna få jobb.. Vilka människor! Jag beundrar dem så mycket! Tänk vad DU kan göra för att hjälpa till i den situation som vi befinner oss i.. Oftast sitter man med rumpan i soffan och väntar på att hjälpen ska komma.. Men det är inte så det funkar.. Vi har själva ett ansvar gentemot varandra..
/R

Våren på gång..

Va underbart väder det har vart idag!! Trots att det blåste.. Åkte till skatteverket direkt efter jobbet för att skaffa personbevis då ´hade dom precis stängt så dom skulle skicka det istället... Gick till arbetsförmedlingen och skulle skaffa utbildningskataloger.. nej då hade dom slutat med sånt och kunde inte hjälpa till med det utan då fick man istället kolla varje skolas kurs och programutbud! öhh Det är ju inte EN skola eller kurs/utbildning som vi snackar om.. det finns ganska många i vårt avlånga land.. Men det var ju inte så mycket att göra så tog en promenad til Kvantum och sen hem för att skynda sig och hinna med bussen  för att jobba på lyktan.. Det var riktigt skönt ute, nu är våren på väg! Det är fantastiskt =)
/R

I'm Walking on Sunshine wohowowow

Lite tankar om framtiden

Så sitter jag här nu igen.. Åkte med pappa efter jobbet och umgicks med familjen.. mormor och morfar var också där mysigt att få träffa dom med.. Har även tittat lite på Kyutbildningar.. Gah nu har det kommit lite fler tankar.. ellerdom har funnits tidigare..  Det är då inte lätt att veta vad man vill jobba med.. eller ha för utbildning.. Mamma och jag har kommit fram till och har samma dröm, att bli lyxhustru.. Tänk vad bra.. man kan jobba ideellt och ägna sig precis åt det man vill.. mat på bordet varje dag och jag skulle bli grym på matlagning.. haha Det tråkiga är att inte ha en egen inkomst som man kan köpa gåvor eller skänka pengar från.. Drömma kan man ju alltid göra, men det brukar oftast inte bli så.. Men ska ta och tänka lite över mina tankar.. Känner att jag behöver en extra utväg om jag inte skulle komma in i stockholm till hösten.. och nu har ju tankarna satt igång på vad man mer kan söka.. spännande..
/R

-----

Överväldigande emotionell

Creepy!

Åh va skönt ja sovit inatt.. Men blev väckt 2 inatt, Vaknade och min första tanke var "Jag har försovit mig och dom undrar vart jag är på jobbet" Sen kom jag på att det var söndag, och det var sandra som ringde.. Någon hade precis loggat in på min msn och skrivit dumma och konstiga saker, hon fattade att det inte var jag.. Det är läskigt!! Tänk vad som hade kunnat hänt.. Hoppas att det inte händer igen..
Får se nu vad jag ska göra av min dag.. Ska försöka ta det ganska lugnt för imorrn börjar en väldigt intensiv vecka, kanske kan träffa någon idag.. Ja man får väl se helt enkelt.. kanske ska gå och klä mig, det är ju ett första steg.. hehe
/R

Melodifestivalen

Sitter ensam hemma och tittar på melodifestivalen.. Fast den första timmen titta de jag på det tillsammans med Klara genom telefonen.. GAH! Hur röstar folk!? eller juryn är det ju.. Jag har mina två favoriter om ingen av dom vinner blir det som Klara säger "inte mycket sömn ikväll". Hoppas innerligt att Alcazar eller EMD vinner, dom fastnar på hjärnan på ett bra sätt..
Petra Mede, så himla rolig.. Riktigt bra som programledare!
Nu gäller det!!! nu kommer poängen...
WHAT!!! Hur röstar svenska folket!?!?! Vad händer!? alla som låg i toppen har fått de sämsta poängen än så länge..
JAA! det där var okej =D Opera.. Det var okej att hon vann enligt mig.. Inte min favorit men det är mycket okej att hon vann =D
Jahapp det var fint det.. Nu ska vi se hur det blir för min del resten av kvällen..
/R

Aston Martin? Ja tack!

Sitter och tittar på bilar.. gosch va snygga bilar det finns.. men jag håller ändå fast vid bilen jag hållt ögonen på sen början av gymnasiet eller om det var slutet av högstadiet tillochmed?

Mansory Aston Martin DB9 Volante! Galet snygg..!!
  

Har vart så fumlig och flummig idag på jobbet... och imorrn ska jag in och jobba extra, hur i hela världen ska det gå? En sak är säkeri alla fall, vi kommer nog ha vansinnigt kul ;)
/R

Platt fall

Sitter nu på bussen på väg till jobbet.. Jag vet inte riktigt vad som hände när jag gick utanför dörren. Men jag ramlade i alla fall såg kanske inte vad trappsteget tog slut. Landade mjukt gjorde jag i alla fall, det går ju kommit typ en decimeter snö sen igår. Tittade mig snabbt om ifall det var någon som sett mig. Och det var ju klart att någon gjorde! Måste sett ur idiotiskt ut.. Men nu, fokus på arbetet och hoppas inte foten tog stryk.. /R

Snart helg!

Har haft en skön kväll hemma.. Städat lite och lagade mat som blev överraskande gott.. hehe tänk att va hemmafru då skulle man kunna bli riktigt grym på matlagning..
Det var en vacker soluppgång imorse och solen sken några timmar.. sen blev det plötsligt snökaos! Det får ju inte komma någon snö nu när jag har köpt solglasögon som jag tänkte använda ju.. Jag vill ha vår nu! Tittar ut genom mitt vardagsrumsfönster nu och det är vitt ute, okej det är väldigt mörkt men man ser ju att det är vitt.. Det är mysigt med snö, men inte nu..
Satt och läste tidiningen glamour på fikarasten idag.. En av läkarna tyckte inte att jag skulle mata mig med sådan skit, mycket bättre att läsa typ facktidningar och sånt.. Han var heelt seriös! Jag håller väl med, de där tidningarna är inte bra men jag tittar mest på bilderna, kläderna och skorna.. hehe Tycker det känns gott när dom bryr sig i alla fall =)
Ska snart krypa ner i sängen och sova.. bara en dag kvar sen helg igen! Skönt
Sov gott

Hett kaffe, aj aj

Ja då fick man tillbringa 30 minuter hemma innan man skulle iväg igen idag.. Men dagen har vart fin fin!
Den tråkigaste händelsen idag var att jag brännde mig igen. Men den här gången var det kaffe och inte the.. fick order om att hålla handen under vatten i 30minuter! Det hade jag ingen tid till eftersom det var ArbetsPlatsTräff, men det blev mycket bättre när jag tog min lotion på, Guld värd!
Efter jobbet tog jag bussen till stan och köpte nya snygga stora solglasögon, det börjar ju bli väder för det nu om man säger så, heelt underbart! Sandra och jag tog även en kaffe på nordfeldts (fast för min del vatten för en gång skull). Hem och hämta grejerna till Rebecca, möta henne vid bussen och hem till Ingrid och Tomas för ett litet möte, inspiration och upplärning. Och självklart hade vi väldigt kul, det har man när man kan pika varandra och skratta haha!
Men nu är det minsann dags att sova..
God natt
/R

Tisdag

Nu sitter jag här på spänn.. ska snart ta bussen till lyktan och jobba.. Man hinner inte riktigt varva ner innan man ska iväg..

Grattis babe!

En av läkarna försökte fjäska till sig en sockerkaka idag.. men hade inga ägg så kunde inte baka något.. hehe man får väl ändå hålla sig till fredagsfika eller? kan ju inte skämma bort dom varje dag.. nae nån måtta får det vara på det..
Tacksam att mina arbetskamrater bryr sig så.. dom frågar hur det är och visar att dom vill veta.. Tycker om min arbetsplats!
Nej nu måste jag gå och ta på mig ytterkläderna och kila iväg till busshållsplatsen..
Ha en trevlig kväll!
/R

Försovning och fundering

6.05 vaknade jag med ett ryck, VAD ÄR KLOCKAN!!! skit 10 minuter till bussen går.. fick bli en senare så kom lite sent.. men bara en kvart tack och lov.. Det har vart en intensiv dag på jobbet men nu är det skönt att få slappa lite.. Fortsatte skriva på mitt personliga brev förut men jag fastnade igen, så får ta en bit till lite senare.. Pratade med en gammal klasskompis förut och det fick mig att tänka lite.. jag är nog vääldigt lat av mig eller seg.. Måste börja ta tag i saker när jag får ideérna och inte låta latheten gå före.. tråkigt nog är det skönt att va lat.. ända till man kommer på att man har massa saker att göra och som man vill göra..

Jag är glad! =)
/R

glädje

Tack =) det var vad jag behövde höra...
Känns lättare... kommer det bli bra.. jag hoppas och önskar det..
Nu ska jag sova för snart är det dags för jobb..
/R


Ute faller regnet

Regn tunga skyar vart än jag ser...
Ute faller regnet och Sandra och jag har vart på maxi och fyllt våra kylar..
Ska snart ta bilen till kyrkan för möte... mysigt
Ska väl försöka göra något innan jag åker..
Have a nice day!

Besvikelse blandat med en kväll av skrattanfall

Jag sitter här och tänker och försöker få ut min aggression och besvikelse men det går inte så bra.. vet inte vad jag ska tycka eller tänka..

Hade i alla fall väldigt trevligt på kalaset..
Efter kalaset åkte jag till lyktan för att hänga med vännerna.. Vi hade vaaansinnigt roligt!! Sjöng och spelade, åkte till donken och åt lite åkte sen tillbaka till kyrkan och flippade ur rejält.. Vi skrattade så tårarna sprutade, vet inte när jag gjorde det sist och jag har en känsla av att det kommer bli mer sånt , framför allt nu när teamarna är här! Mina vänner.. vad skulle jag göra utan er?! Nu ska jag väl egentligen ta och sova.. får se när det blir..
God natt

50års kalas

Då sitter jag här igen och skriver.. har inte orkat skriva så mycket, tankarna bara snurrar runt och runt..

Jag har i alla fall gjort mig min för 50 års kalas.. mamma och pappa hämtar mig om en liten stund.. det sköna är att det inte kommer hålla på så länge ikväll om jag förstått rätt.. nu kom dom hit! Syster ska sjunga tillsammans med hennes pojks band.. det kommer bli grejt. =) måste åka nu men ha en bra dag!
/R

tröttast i stan

ÅH! jag skulle legat i sängen och sovit för typ 5 timmar sen känner jag.. är så otroligt trött och det kommerinte vara bättre imorrn vill jag lova.. Men har haft en fin kväll trots att jag verkligen INTE ville åka och jobba.. Har haft en produktvisning (så därför kunde jag tyvärr inte komma till lyktan nompa) Det var verkligen as trevligt och roligt! men det blev ju sent som det lätt kan bli.. Det har blivit för många sånna kvällar denna veckan.. Så nu säger jag godnatt och önskar er en god natts sömn!
Nigthie

Onsdagen

åh jag är verkligen dålig på att uppdatera nu känner jag.. det är en heel del nu..
Jobbade på lyktan igår kväll.. OJ va roligt vi hade! Jag var övertrött mycket skratt och konstiga saker som sades sen dansade vi till the killers så himla skoj! En fantastiskt rolig kväll. Fick även träffa Itm:arna som kommit tillbaka på praktik igen, ÄNTLIGEN! Dom har jag saknat en hel del..

Nompa, som svar på din fråga så nej det ska jag inte.. mamma fyller år så jag kan inte åka med vilket är riktigt tråkigt.. Ska du dit!?

Några av arbetskamraterna ska åka med cinderella när scotts spelar.. och jag vill åka med! Det skulle vara så vansinnigt roligt.. inte för att jag är så mycket för dansband, det är själva grejen som är rolig.. men måste bestämma mig till imorrn.. det är inte förrän i maj, men vet ju inte riktigt hur det ser ut med jobb och så då vilket hade vart skönt att veta innan..
Jag får rådfråga min mor som jag brukar..
Nu ska jag försöka laga mat, är ju hungrig..
/R

Hackkyckling nymmer ett

Så ska man iväg på kalas nu igen.. det blir tre stycken denna veckan!! Ikväll ska jag fira min kära syster sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig efter jobbet..
Jag har haft en tuff dag på jobbet idag.. Dom har vart på och hackat på mig heeeela dagen, fast jag försökte allt ge igen lite och jag lyckades allt ganska bra.. hehe Det är ju bara på skoj så men kära nån har knappt kunnat säga något innan det har kommit något retsamt tillbaka.. Mina arbetskamrater hade väldigt kul med elektrikerna på jobbet. Dom stod på stegar och grejade och på något trappsteg nedanför la de bubbelplast som smäller när man trampar på dom.. Dom blev asrädda haha! bus på hög nivå!
Hepp dags att fixa håret lite...
/R