Ängelholm, vackra Ängelholm!

Jag ska flytta till Ängelholm, japp jag är nästintill 100% säker på detta.. det känns rätt! Men först ska jag tillbringa ett år i Stockholm. Så otroligt vacker stad, underbar församling! Mycket som lockar och drar!
Igår var det ju bröllop mellan Lennart och Josefin. Vilket underbart och vackert par! Är glad att jag känner dom och att jag kommer få lära känna dom ännu mer. Dom bara strålar! Vigseln var väldigt vacker och festen var väldigt bra och rolig. Mycket trevliga bords.. ja vad säger man? bordsvänner? Trevliga personer i alla fall.. Jag hade velat stanna längre än vi gjorde.. Vi sov över i kyrkan (jag och tre vänner) gick upp tidigt för att gå på gudstjänsten som var riktigt bra! Sen ville dom inte stanna längre utan vi drog direkt till stranden och solade.. (ni vill inte veta hur jag ser ut nu på ryggen, det kommer kännas att sova inatt i alla fall!) Det var skönt att få slappna av lite innan hemfärden..
saknar redan..

En ny hobby, GOLF

Ikväll har jag med ungdomssamlingen för första gången provat på golf! kära nån det är ju inte helt lätt om man säger så. Men det är riktigt skoj! Så det är nog något som jag ska försöka träna lite på hehe.. Jag menar, man kan ju bara bli bättre. och så dyrt är det inte heller.. Nu blir det till att gå ut på banan och köra!
Vi hade fantastiskt väder också, strålande sol och varmt.. Däremot blev det kanska kallt närvi vid 21.30 skulle grilla eftersom solen var på väg ner.. Men vi satt vid klipporna vid vänerns strand såg en vacker solnedgång, grillade och hade väldigt bra umgänge.. Jag kommer sakna mina vänner när jag flyttar, det känns lite tungt.. men dom finns ju kvar tack och lov..! Det gäller att vara rädd om dom..
Nu måste jag sova.. Det bär av mot ängelholm och bröllop om 5,5timme.. så dags att sova!
/R


mm njuta av en kopp kaffe

Tänk att man kan bli så löjligt glad över att få hem kaffe igen. Mitt tog slut i måndags och IDAG efter över en veckas väntan så finns det tillslut i min bostad! mm en len fyllig smak och det doftar ljuvligt! Mitt absoluta favoritkaffe, det godaste jag någonsin smakat 1
BIG+++ för dagens kaffestund

                                                                                 

Nya steg..

Vilken dag.. först kommer eleverna och säger att dom måste sluta nästan en hel timme tidigare, då hinner man inte med att undervisa något utan på med matlagningen med en gång.. Sen visa det sig att det inte blev någon lektion på eftermiddagen heller. Det är dansdagar nu så då hade dom prickat in det då.. Men fick gjort lite andra bra saker istället på jobbet..
Hade en produktvisning efter jobbet på en av min mammas vänninors jobb. Det var lite smått nervöst eftersom det var första gången som man skulle ha det själv och prata en massa.. Men det gick ju fint hade Rebecca som stöd och det var guld värt! visningen gick fort vilket gjorde att jag genom att stressa lite hann till esteternas körkonsert! Åh va lycklig jag vart!  Dom gjorde Mozarts Requiem, som jag själv sjöng med estetkören när jag gick i 2:an. Så sinnes bra körverk! Jag bara log och fick gåshud. Sista gången jag får se syster och hennes klasskompisar göra något med estetklassen.. Tråkigt tycker jag, att det är sista gången.. Min älskade syster!
Nej nu tror jag att jag somnar snart.. får stänga av dator innan bara..
God natt på er!
/R

DAGENS SKRATTANFALL!

JAG GLÖMDE JU SKRIVA om min min och pappas väldigt roliga shpping förut!
Jag höll på att skratta ihjäl mig!
Vi skulle iväg och köpa en förtidig morsdagspresent till mamma.. En solsäng, eller vad det heter, hade pappa fått för sig. Mycket för att hon måste ha en inatt eftersom hon måste sitta upp och sova av vissa anledningar. Och du tyckte pappa att det vore väldigt passande.. Vi körde runt på en massa olika ställen.. tillslut hamnade vi på rusta där vi hitta en väldigt snygg och billig en. Pappa provade den och den var bekväm, bredvid fanns en annan modell som han också povade. Han funderade lite på hur och om det gick att luta ryggstödet bakåt.. nu va modellen så att när han lutade sig bakåt så tippade hela solsängen bakåt, tänk er som en gungstol fast en säng istället så där låg han med benen i luften och jag stod bredvid och skratta så jag nästan grät.. VILKEN SYN!! Det var dagens roliga!


Vänner, guld värda

Igår var jag på ett helt makalöst bra förmiddagsmöte i kyrkan! Killen som snackade (bara 26år) jobbade med mission och gjort det sen ungefär 17års ålder brann verkligen för det han pratade om. Det var så inspirerande att lyssna på och man själv fick tillbaka gnistan.. Jag vill med till Bangladesh i höst!
Efter mötet satt vi kvar en bra stund och fikade och fortsatte hem till mig och lagade fantastiskt god mat! fläskfilé och currysås och chokladpudding till efterrätt.. Det var Robert Tobias och jag, Eleonor och Emil var också med en liten stund.. Vi hade väldigt trevligt i några timmar. Tycker så mycket om mina vänner!

 
  


Drömsvärfar

Nu är jag såå trött..
Har vart och ätit och umgåtts med familjen (-syster) tillsammans med min drömsvärfar och hans två vänner..
Har fått prata och tänka på engelska hela kvällen och vi har skrattat så vi fått ont i magen. Åh vad jag tycker om dom! Och killen är kung i köket.. Men min svärfar kommer han nog tyvärr aldrig att bli.. Sonen har ju stabilt förhållande och jag tänker inte flytta till england!

Jag har det senaste dygnet ägnat åt att vara hemma hos mamma och pappa.. Pappa lagadesjukt god mat igår kväll (som vanligt) och min kära mor har sytt en mycket fin klänning som jag ska ha på bröllopet nästa helg! Wii det ska bli kul!  Köpt tyg har jag gjort också!  ett picknicktyg.. så ska sätta något på undersidan och ska använda det väl som filt/duk.. här ska picknickas! Och picknickkorgen kommer snart vara i mina ägor.. ska bli fin fint!
Nu ska jag sova och ladda för morgondagen då det ska sjungas i kyrkan..
Natti
/R

Ta vara på

Vänner är sjukt värt!
Efter övningen idag åkte vi hem till tobbe och satt i hans trädgård, fikade lite och satt och njöt av solen och umgänget. Vi har så oerhört kul tillsammans! Satt och pratade, analysera, skrattade och fotade.. Mina vänner är guld värda!
Tack för en härlig dag!

JAG HAR KOMMIT IN!!!!!

GAAAAH jag KAN bara inte riktigt fatta det att till hösten bärdet av mot Stockholm och läsa musik ett år.. Jag är så fantastiskt glad och kan som sagt inte fatta att jag har kommit in! Trodde verkligen inte att jag skull få en av platserna, men tji fick jag!!! Så vaaansinnigt lycklig!!! =D

TACK TACK TACK TACK!

Light

Ibland tror jag att jag tänker för mycket.. eller jag VET att jag gör det..
what to do what to do? haha
What ever.. ligger på balkongen i min myshörna med levande ljus och försöker samla mig efter eftermiddagen/kvällen
Har haft mycket trevligt idag...

spelfeber

I'm in love with a fairytale.. Jag tror jag kommer sjunga i sömnen inatt och vakna med den låten i hjärnan.. Personligen tycker jag att låten är väldigt bra! Men det är jobbigt när det går runt runt runt och runt.. Vi följde eurovision hemma hos mig. Sandra och jag tittade och sen hade vi våra tre andra kompisar här som var måttligt roade.. Dom tyckte nog att vi hade lite konstiga kommentarer på vissa bidrag också.. men kommentera måste man ju få göra, det är ju halva nöjet!

Hör och häpna men JAG spelade faktiskt volleyboll idag! Jag kan absolut inte skryta om att jag är duktig.. men jag har kul i alla fall! Det är väl viktigast? Alltid kul att vinna men att ha skoj är roligare..
/R

Friday

Tänk vilken härlig dag jag haft! Vaknade klockan 8 vilket jag egentligen tyckte var för tidigt.. men jag gick upp eftersom jag var pigg och ivrig med att pyssla här hemma.. satte äntligen upp det ena hantaget till garderoben, fick borra hål också eller försänkning heter det kanske..jaja.. jag städade och fixade lite till på balkongen.. kom på att jag hade ett gammalt bord på vinden som jag tänkte fråga mina morföräldrar om jag får måla om.. ska ringa imorrn..
Syster och hennes Emil kom hit och vi lagade mat tillsammans som vi sedan avnjöt på balkongen. Helt fantastiskt! Sen gjorde jag även en latte till mig och Emil och syster fick efter hennes beställning en Smoothie.. Vi hade väldigt mysigt och trevligt! Tycker om dom så.. och kommer sakna dom vansinnigt mycket till hösten! Dom har båda kommit in på rockmusikerlinjen i Umeå! Nu väntar bara svar från Framnäs.. Men kul att dom kommit in! Är otroligt glad för deras skull.. men det är långt att åka..
Sen bar det av till plantaget där den årliga plantagerocken hölls.. Det var dock ganska dåligt med folk och bidrag.. För förstagången i mitt liv spelade jag på detta event.. (om man nu kan kalla det så) haha.. Tobbe och jag (brandelyn) spelade. Och det var riktigt kul! Kändes även väldigt bra...

Jag och min älskade syster

Mys på balkongen

Efter en fantastisk konsert med Barbros sångelever sitter jag nu på min balkong som jag har inrett med lite kuddar i ena hörnet och tänt en del levande ljus och dricker en kopp the.. Jag är riktigt nöjd.. fast jag ska ut och fixa lite mer ljus... va fantastiskt det är med en inglasad balkong! Det jag däremot inte gillar med det är ju att man måste tvätta fönstrena. Det var mulet efter att jag kom hem från kyrkan så därför tänkte jag passa på.. men jag kom inte så långt efter att ha försökt tvätta ena sidan insåg jag att det var vääldigt flammigt. Och vad kunde det bero på? Jo att solen hade tittat fram och himlen var klarblå och då blir det ju flammigt! Typiskt när man väl tar tag i det.. så jag får vänta till någon annan dag..
Imorrn ska ja försöka fixa och dona lite till, så kul nu när man har tid med det! Sen blir det till att spela på plantagerocken.. First time in my life!
nu ska jag mysa vidare..
/R


Back in the days

Sitter just nu i kyrkan och har vart på dagledigbön (pensionärsbön som jag kallar det). Fantastiskt mysigt! Klara och jag var på det varje torsdag förra året när vi teamade här.. Nu när jag är mer elelr mindre arbetslös så kan jag ju gå på det igen.. Jag cyklade till och med i regnet för att komam hit! Fikat som dom bjuder på är inte illa heller, hembakat! Det är verkligen något speciellt och fint att få spendera tid med pensionärer. Dom har så stort hjärta och dom har så mycket erfarenhet. Tänkt vad man kan se och lära, vilken tillgång!

Igår kväll var jag på  bio med några vänner, såg Änglar och Demoner. Personligen tycker jag den var väldigt bra, vissa bra och tänkvärda saker. Men den var rysligt rå! Inget för känsliga tittare..

Funderar på om jag ska ta och cykla hem nu.. Det har slutat regna vilket är skönt.. kanske ska sätta mig på balkongen med en latte och min braiga bok! Det kreativa hjärtat. Inspiration, ja tack!
/R

Hemma och tillbaka till verkligheten

Egentligen kom jag hem igår kväll men orkade inte skriva då..
Träffade min kära kusin och lunchade på söder innan tåget bar mot Vänersborg. Hon har skaffat världens sötaste hundvalp! En korsning av alla olika slags raser. Fantastiskt kul att få träffa henne igen.
Idag har jag försökt sola bort min hemskt fula solbränna jag fick i fredags. Varför får man som mest färg när man inte vill ha det, typ när man har tubtopp? ett rakt sträck ovanför brösten, ILLA! Har fixat och donat med papper som nu har skickats iväg, handlat mat och äntligen fixat en cykelpump! Efter två års tid tyckte jag det var dags. Jag har lekt lite med mitt nya smink från E. Funkhouser. Fantastiska färger och mycket glitter! I like it!
Fick förresten brev från Eventkoordinator utbildningen i Landskrona att jag inte ens blev uttagen för intervju, men jag är inte ledsen. Jag vill ändå inte dit..
Har jobbat på lyktan ikväll, sjukt dåligt med besökare men vi hade en rolig kväll i alla fall!
Robert, Samuel och jag promenerade hem. Riktigt skönt! Inte kallt och det var ljust hela vägen hem. SOMMAR!
Nu ska jag väl ta och krypa ner i sängen, ska till huvudnäs imorrn och prata med tjejen som jag ska vikariera för. Har jag sägt det förresten!? Jag har ju fått ett vikariat på 4 veckor! heelt galet kul och bra! jobba tre dagar i veckan, fantastiskt skönt!
/R

Shake that boodie

Ursäkta stavningen om det är heelt fel!
Vilken fantastisk sista kväll i Stockholm! Vi har haft födelsedagsöverraskning för en vän till Emelie. Chokladkväll! Lite olika goda chokladsaker, yammie! Efter att killarna gått städa vi undan bordet och skakade loss, körde på en massa 90tals godingar och dansade. Grymme kul! Nu får det allt bli en kväll av utgång och dans alltså! Det börjar bli sent, Emelie ska upp tidigt och antar att Klara och jag går upp tidigt också. Så nu säger vi godnatt!
/R


Sexualundervsining på tunnelbanan

Vilken underbar förmiddag! Emelie, AC och jag gjorde frukost och satte oss ute och åt.. Njöt av solen och passade på att pressa lite..
Vid halv 4 hämtade åkte Emelie och jag till centralen och mötte upp Alfrida, Klara och Lisa. Vi gick till ett café och hade en mycket trevlig stund av umgänge. Det var fantastiskt kul att träffa Lisa igen. Var ju ett tag sen sist om man säger så.. efter att ha sagt hejdå till Lisa tog vi tunnelbanan hemmåt. En man kliver på och sätter sig på sätet bredvid (inte jätte nykter) och börjar prata om vissa intima saker.. Vi vet inte riktigt hur vi ska reagera, försöker lyssna mer eller mindre (man kan ju säga något vettigt tillbaka ju) Men mest sitter vi och skrattar.. Så himla pinsamt och tragiskt om man får säga vad ajg tycker.. OFTA man sitter och pratar om sånt med vilt främmande personer.. Vi tackade i alla falal snällt för undervisningen och gick snabbt därifrån..
Tänka sig vad konstigheter man kan få vara med om..!
/R

Mitt nya favorit café

Tog en lugn förmiddag och gick sedan mot Betel för att möta upp Emsan.
Vi tog oss in mot stan för att luncha. Vi bestämde oss för Citycafét. Det ångrar vi verkligen inte! Fantastiskt god mat för bra pris. Åt en paj med mozarella, soltorkade tomater och pesto. Galet gott! Som efterrätt tog vi en Napoleonbakelse och delade på eftersom den var väldigt stor. Satt också riktigt fint kan jag ju meddela. Inte nog med att maten och sällskapet var väldigt gott. Det var fantastiskt fint att sitta där. Gammaldags, stort, luftigt, vackert. Underbart!
Nu ikväll har jag vart med Emelie och AC på FG. Så skönt och så fina tjejer! Jag känner så starkt att jag vill komma hit, ordna upp mitt liv och prioriteringar, utvecklas som människa och även musikaliskt sett.. Jag hoppas innerligt att jag kommer in på Betel till hösten, INNERLIGT!
Nu ska vi sova och imorrn kommer Alfrida och Klara. Det kommer bli toppen!!
/R

En Brieosts odör

Idag har emelie och spenderat lite tid på shopping. Riktigt fint! Efter att ha ätit handlade vi lite godsaker för kvällen.. Bl.a en brieost som luktade verkligen vedervärdigt! Jag började fundera på om det var min eller Emelies andedräkt efter maten.. Men jag kom snabbt fram till att det inte kunde vara det. Lukten förföljde mig på tunnelbanan och hem till Emelie och AC. Det var DÅ jag fattade att det var osten.. nu har man vant sig och känner inte lukten längre. Jag kan säga att den var väldigt god, smakade inte som det luktade tack och lov. Vi såg en fin romantisk film Before Sunset, FINFINT! Nu tror jag att vi ska ta och krypa till sängs nu, det är ju en morgondag också..
/R

Dagens sökning är över!

Sitter nu i Emelies lya i Stockholm, ensam..
Tack alla ni som bett/tänkt på mig idag! Jag tycker det har gått ganska bra och hoppas innerligt att jag kommer komma in, för det är det jag vill till hösten! läsa musik här i Stockholm. Jag fick en tidig tid (9.30) som jag skulle göra min sång och piano insats, lite väl tidigt tyckte jag men det var bara att gå in och köra, mer kan man ju inte göra! Det var lite tidsfördriv emellan sakerna.. Intervju som jag tyckte var kul kom därnäst, flummade lite kanske men tyckte ändå att jag var ganska tydlig med vad jag ville och mina framtidsdrömmar.. Sist var teoriprovet.. Det behöver vi inte säga så mycket om.. Har träffat ite nya människor men även fått tillbringa lite tid med Ellen som också sökte, förhoppningsvis blir vi klasskamrater till hösten! =D
Emelie är iväg och jobbar just nu, ska möta henne vid tunnelbanan lite senare så ska jag följa med på hennes rep.
Igår var det fullt hus här! Emelie och jag gjorde riktigt fin sallad och åt sen droppade in mer och mer folk. En fantastiskt trevlig kväll och träffade nya människor. Det är väldigt kul när dom är så trevliga! Nu ska jag försöka hitta mig något litet att äta.. Ha en bra dag!
/R

Stockholm imorrn!!

Vilken panik jag fick förut när jag kom hem och skulle packa och göra iordning allt för min resa..
Tågbiljetterna var BORTA!!  Jag letade överallt, tillochmed i min pappersinsamling.. men ingenstans.. Dom har legat framme hela tiden men städade i fredags och orkade inte ha dom liggandes på bordet.. Så efter en timmes letande på alla möjliga konstiga ställen så hittade jag dom.. liggandes på dvd-spelaren.. Hur dum får man vara? Kära nån det var många tankar som hann rusa genom mitt huvud.. USCH! Nu är dom på rätt plats i alla fall,  plånboken..
På tisdag får ni mer än gärna be för mig eller om ni inte ber så gärna tänka på mig för då har jag sökning till folkhögskolan Betel! Tycker verkligen inte om sånna situationer.. men MÅSTE ta och våga kliva ur båte och gå på vatten.. Måste våga göra Nu måste jag nog fortsätta med grejerna så jag bli klar.. Glöm inte tisdag! =)
/R


Lördag

Ojoj vilken go dag ändå!
Har vart på affärsmöte idag och det var grymt! inte så mycket folk som det brukar dock.. Det är så kul för vi skrattar verkligen mycket tillsammans.. Och jag var på scen igen och pratade kort om en produkt och för en gång skull kom jag ihåg vad jag sagt, trots att jag var väldigt nervös haha... Det har i alla fall vart en mycket bra och peppande dag och fått lite mer energi. Efter Stockholm blir det mer tid på detta..
Har vart på Mcdonalds ikväll med sandra och suttit och pratat i nästan 2 timmar.. Gött mycket folk som kommer dit sent och äter alltså! Men oj vad klockan tickar, jag borde gå och lägga mig, ska upp om några timmar och iväg till kyrkan och sjunga.. Måste ladda inför Stockholm nu också.. HJÄLP!!! det närmar sig med STORMsteg!
God natt!
/R


Sköna maj välkommen!

Det är första maj och jag är nu arbetslös!
Du va skönt! eller det är ju tråkigt att sluta på jobbet eftersom jag har haft så gött med mina arbetskamrater och jag kommer sakna dom till tusen! Men det ska bli skönt att va ledig.. en tidig semester ser jag det som, två hela månader.
Vi bakade en fin fin morotskaka igår och bjöd på istället för tårta (det har blivit för mycket av det så vi har änna tröttnat). Så nu säger vi adjö till NÄL och hello musiker på heltid haha. På Måndag drar jag iväg till storstan en vecka, på tisdag är det sökning till Betel så jag sitter och övar lite nu ikväll.. och letar efter någon mer låt att söka med.. en med lite fart i bra register (inte för högt) och gärna en svensk, något förslag!?
Idag har jag hängt med Salva och Alfrida. Vi picknickade på Salvas gräsmatta, kycklingsallad och fruktsallad. Så grymt gott! Gassande sol och trevligt umgänge, kan nästan inte bli bättre!