Imorgon Sarah Kelly och Kerry Shook

Ser fram emot morgondagens spännande möten och undervisning.. Jag ska strax sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon.. Det väntas en spännande dag! 16.00 imorgon i Korskyrkan Stockholm är det ett öppet seminarium med Sarah Kelly som ska prata om att lovsjunga mitt i livets omständigheter det kostar 50 kr. 19.10 är det en kvällsgudstjänst där Sarah kommer vara med och leda i tillbedjan och Kerry Shook predikar. Väldigt välkomna! Det kommer bli spännande!! sovdags ZZZZzzzzZZzzzz.....

Life on Östermalm

Wow, det går långt mellan gångerna nu. Livet rullar på men inte för snabbt (även om det hade vart skönt med några extra timmar). Jag och min vän har kommit riktigt bra i ordning i lägenheten, vi stormtrivs! Saker och ting faller på plats, tjejig och mysig inredning. Det är härligt att kunna gå till skolan istället för att ta tunnelbanan och det blir en bra promenad! Oftast också i sällskap vilket gör det roligare att gå. Just nu bubblar mitt inre av glädje (vilket jag gjort de senaste veckorna, sen jag var i vargön och sist skrev). så mycket jag är tacksam över och bönesvar!! Jag är helt fascinerad! Ett litet litet jobb har jag också fått, det bär tillbaka till den gamla skolan (Betel) för att leda en samtalsgrupp. Vaddå underbart att få syssla med sånt jag verkligen tycker om att göra! Leda samtal, men kanske viktigast lyssna.

Jag kan inte riktigt skriva allt som hänt. Istället offer jag upp en liten glimt av lägenheten (min lilla sovhörna som dock fortfarande är under konstruktion..)


Home

Jag är tillbaka i Vargön över helgen. I veckan träffades alla lärcentrum för uppstart på Nyhemsgården och jag kom på den smarta idén att åka till Vargön eftersom det inte alls är så långt ifrån. Det är bäst att passa på när man inte vet hur långt det är till nästa gång. Vi hade en riktigt bra uppstart med skolan och man känner hur förväntansfulla alla är.

Idag tillbringade jag och pojken min förmiddagen på Erikshjälpen. Jag måste ju säga det att jag verkligen tycker om att fynda! Kökslampa behövdes införskaffas och hittade en till riktigt bra pris (just nu är det rätt mörkt i lägenheten då det bara finns diskbänks ljus, en lampa i vardagsrummet och en på toaletten. Det är rätt mörkt på 79kvm!) Hittade en stor kastrull som blir bra när man gör saft, marmelad eller storkok! Jag vill inte riktigt veta vad sånt kostar i nypris... SEN hittade jag en sak jag letat efter hela sommaren. En snygg ram! En redigt stor också. Så när virke är köpt ska det pysslas och målas. och reslutat kommer ses någon gång längre fram. Men det bjuds på en förhandsvisning av ramen i sig
Nu ska det återgås till att göra klart saften som står i silen. När man är hemma så kan man passa på att ta vara på föräldrarnas bär. Det blir verkligen inte mycket, men ett litet provsmak på fläderbärssaft. Spänning!

Ett nytt bostadskapitel, Östermalm

... och så satt man i sin säng, i sin nya lägnheten, på östermalm. Jag har aldrig vart med om någon så snabb flytt. Från att första saken packades in i skåpbilen till att sista saken ställdes in i lägenheten tog 1H och 45min, och där var en bilresa inräknad också! Jag är så otroligt tacksam över mina fina vänner som hjälpte mig. Det hade sannerligen inte vart lätt utan er!
Det har fixats och donats de senaste timmarna, det viktigaste sakerna, alltså köket. Resten fixas imorgon!
Det känns overkligt, men så välsignat! Jag är så tacksam till Gud att det ordnade sig så bra med boende. Det kommer vara till stor fördel för hösten.

Sista natten på tempus

Ja då är det dags att säga hejdå till att sova på soffan och bo i en röra med lådor och i en resväska. Imorgon packas flyttbilen och bär in till stan. För några år sedan drömde jag om att bo i Stockholms innerstad. Och nu står jag här, redo att flytta. Det känns konstigt, men så skönt att kunna få mer tid över i hemmet. Vill dit och pyssla iordning, nu. Men först ska det pluggas lite, har en massa spännande kurslitteratur att ta tag i. Jag har också strukturerat upp allt i ett studieschema (Ja Sara, du inspirerar mig till att strukturera!). 

Nej nu är det dags att sova, det är färdigplanerat för idag.
God natt