England?

Imorrn åker jag till Tärnsjö över helgen.. ska bli riktigt trevligt.. =) träffa lite mer släktingar.. har hängt med släkt halva veckan men det är roligt.. träffar dem ju inte så mycket..

Igår var jag och pappa i Fernandez stuga.. pratade lite med dom.. dom är så otroligt goa.. tycker så mycket om dom. familjen har träffat dom ikväll men jag jobbade så jag kunde inte.. däremot träffade jag dom på stan idag.. blev gött chockad.. haha jag som avskyr att prata engelska.. men det gick bra =)
Ska försöka åka över till dom någon gång i höst.. vill verkligen.. kanske konsert också? vore grymt kul! hoppas att det kan fixas hehe..

Saknar

Tänker

movie time

Syster kommer hit snart..
ska laga mat och gå på bio.. (die hard 4)

It's gonna be hard! =p

Love

regn

Roligt sommarväder.. det bara regnar och regnar.. när ska solen och värmen komma? säkert nu i juli då jag jobbar som mest under hela sommaren.. bara den kommer under lägrena och fizon så det inte är blött och kallt.. finns det något värre än att tälta i regn och kyla?

photoshoot? yeah maybe..

Var i Värmland i helgen.. det regnade då också.. men vi hade trevligt tycker jag.. hantverksmässa/traktorsmässa.. människor var klädda som i dåtiden.. tidigt 1900-tal mysigt..
Kollade in töcksfors enorma köpcentrum.. norrman norrman norrman norrman norrman oj en svensk bil fanns också.. mysigt landskap mysig by eller vad man ska kalla det..

Nu ska jag forsätta ragga vidare efter någon att fika med..

Love