Valborg

Jag är så trött! hade gärna velat sova hela dagen, men det går icke!
Ska strax bege mig mot kyrkan för att kolla om det kommer nåra tonåringar om det gör det så blir det lite lek och andakt.. sen bär det in mot stan. Om det inte regnar blir det eld och mys på Skräckland sen konsert i missionskyrkan... den konserten ser ja fram emot!
hoppas det blir bra......

/R

Sola

Jag kom hem från Rumänien igår.. jag tänkte dra hela veckan men skriver inte det nu utan blir vid ett senare tillfälle.. hehe Jag kan i alla fall säga att det har vart helt galet bra!

Jag sitter nu i kyrkan. Klara och jag har legat ute på gräsmattan och solast och läst. kan det bli bättre? Jag har faktiskt även suttit vid pianot och spelat och sjungt! visst är jag duktig.. om jag hinner tänkte jag sätta mig en liten stund till.. det var riktigt roligt nämligen.. ;)
Annars tänkte jag åka och fylla på mitt kylskåp. Det är ju ganska tomt när man vart borta så där efter en vecka. och kanske att mitt sommarschema har kommit!! hoppas hoppas hoppas...

/R

Sitter i datasal i Oradea

Igar akte vi fran Vanersborg klockan 9 och kom fram till Vart hotell eller boende i alla fall sa kom vi fram halv 12 rumansk tid sa svensk tid kom vi fram halv 11 pa kvallen.. helt slut var vi efter att ha akt buss, tag och flugit och sedan akt buss fran Budapest till Oradea i ungefar 4 timmar! Det ar sa skont vader har! jatte gott vi satt och att pa en restaurang igar halv 9 pa kvallen i bara troja! helt underbart! Vi har haft morgonsamling pa bibelskolan har.. sa mysigt! och nu sitter vi med pa lektioner.. vissa har media och ska gora nagot slags hafte.. sa trevliga manniskor! I eftermiddag blir det picknick med ungdommarna..
Ha det ljuvligt i Sverige!

Det ska jag ha har! =)
Bless Rebecka


då bär det av mot rumänien!

Pappa och jag spelade och sjöng i kyrkan idag. Jag tyckte verkligen att det gick kasst! kände mig inte riktigt förberedd eller pepp.. men av vad andra säger så hade det låtit bra.. hehe
Kom precis hem från systers pojkväns kalas.. riktigt skoj! Fick träffa min gamla klasskamrat då också, så roligt att få träffa dig igen! Vi spelade bland annat TP.. Kan ju inte skryta med att jag var grym men vi hade i alla fall väldigt roligt!
Håller på att fixa lite för det sista inför resan. för imorrn bär det av mot Rumänien! Det ska bli spännande! inte var dag man är i utlandet, framför allt inte för att arbeta lite.. om man nu kan kalla det arbete, men slappa ska vi då inte göra! 14.55 lyfter vi...
Ha det så gott i Sverige!

/R


En lördag kväll

Trött trött trött..
Har vart och jobbat på ungdomsgården vi har i kyrkan.. det var riktigt kul ikväll =) satt och pratade en massa med Lovisa, det gör man allt för sällan. Det var en hel del folk där ikväll också, folk man inte tidigare sett.. kanonkul!
Men nu är det sängdags.. Sov gott!

/R

sunshine

Håller på att packa för fullt! På måndag bär det iväg mot Rumänien.. så gick upp tidigt imorses och tvättade och bakade scones till hemgruppen.. det var riktigt trevligt =)
Igår åkte jag och Tobias till McDonalds efter ungdomssamlingen.. Vi satt där tre timmar och pratade.. så gött! Allt mellan himmel och jord. Vi bestämde bland annat att vi måste ta tag i vårt låtskrivande.. kommer bli great!
Blivit kär i Monk & Neagle, så sjuukt bra musik!
Ska strax ut i solen och gotta mig..
Hoppas alla får en lika fin dag som jag! ;)

/R

Torsdag

Är så sjukt trött nu, tror att jag håller på att bli förkyld också det är ju passande lagom till Rumänienresan.. åker ju på måndag liksom..
Har vart med Emelie på kungliga musikhögskolan idag och lyssnat när hon repat med lite folk.. gött gäng och drag kan man säga =)
Det var helt stålande fint väder här idag.. Vi tog en promenad till ett tjärn och satte oss på bryggan och solade.. så gott!! Nu ska vi strax sova.. finns ju en del timmar att ta igen efter denna veckan..


God natt
/R

Mys på stan

Emelie och jag var i stan och shoppade lite.. Jag köpte en liten väska, hårspännen, makeup remover och alcogel till Rumänien.. Vi blev även filmade för att vara med i ett par killars projektarbete, där ser man.. Sedan träffade vi Naomi och Andreas och fikade. En riktigt trevlig och mysig stund..
Nu har jag sökt högskolor.. blev hela tio stycken utbildningar och skolor.

Nu är det snart sovdags..
Good Night
/R

image17image18image19image20

I väntan

Sitter just nu på Betel och väntar på att Emelie ska bli klar så vi kan dra mot stan! Det blir fika och kanske lite shoppig! YEY! Hoppas på att träffa min kusin också, om hon har tid..
Ikväll är det dags för sökning, tror jag skrev det igår.. kommer bli nice! Spännande.......

/R

Besök i Nacka

Idag har jag vart hos mina kära vänner Andreas och Naomi. Det har vart helt underbart roligt! Vi tog en liten promenad vid vattnet och tittade på alla galet snygga hus! jag blir änna tokig, där skulle jag lätt kunna slå mig till ro! Tack för en helt underbar dag! 
Sitter nu i emelies lägenhet och lyssnar till henne och hennes vänner som har cat fight eller liknande haha. Glaningar!
Imorrn ska jag och Emelie ta och söka utbildningar......

/R


måndag morgon

Emelie har precis gått till skolan, jag har tagit mig en skön dusch och sitter nu och målar mina naglar.. solen skiner ute idag så jag ska försöka passa på att ta en promenad eftersom stockholm verkar habestämt att det ska vara dåligt väder när jag är här..
I kväll kommer det bli nice, då blir det release party! Kommer bli drag!
image16


Söndag

Emelie och jag var trötta när vi vaknade imorse.. klockan ringde 8.30 då var det dags att göra sig iordning för att gå på möte till söderhöjdskyrka. Det var en varm och mottaglig atmosfär.. väldigt trevliga människor som var där..
Vi gick ut ett gäng och åt efter mötet, det blev indiskt. Jag kan inte riktigt minnas att jag ätit det tidigare.. smakade riktigt gott, men mindre trevlig personal. Tur var väl att man hade trevligt sällskap!
Har haft tjejkväll hos Emelie.. så sjuukt kul och trevligt! Så roligt att träffa nya människor.. TACL så mycket för ikväll och hela denna dag..

/R

Stockholm och Körslaget

Det var en jobbig morgon.. skorna badade i vattnet när jag gick till bussen.. när ja kom fram upptäckte jag att det inte gick någon buss! Irriterad och stressad ringde jag far min och han hämtade mig. Va på kvinnofrukost med klara och dansade..
12.00 gick tåget mot stockholm.. frusen och trött mötte jag min kära vän Emelie som hade köpt kaffe till mig, uurgulligt! Vi drog till frihamnen för att se körslaget och heja på Team Agnes. Syster min weilade loss och jag började nästan gråta, darrade ett bra tag efter.. såå grym hon är! Tråkigt nog åkte detta underbar vänersborgslag ur! HUR!? det är mänga som ställt sig frågan under kvällens gång..
Tillbaka till emelies boende, vi har bäddat sängen åt mig och ska nu sova för att imorrn gå på gudstjänst....

Godnatt

image14image15


Stockholm nästa

Då var det klart, imorrn drar jag till storstan! Det kommer nog bli en mer eller mindre händelserik vecka.. hehe
Imorrnkväll blir det först körslaget med Emelie, då får ni hålla utkik!
Kom precis hem, tog en promenad till tågstationen och hämtade ut tågbiljetten och skaffade mig en lins. Man kan ju inte ha en i ögat det lär bli skev bild av allt då..
Ska nu fortsätta att packa, sen blir det nog en lugn hemmakväll för min del..
Jag måste säga att jag tycker jag är ganska bra på att packa, dock är resväskan lite liten.. hahaimage13

/R

Torsdag

Jag kom precis hem från lägerplanering! Jag hoppas innerligt att jag kan åka med! sommarschema kom kom kom..
Hade mysigt dagledigfika med några av våra goa pensionärer i kyrkan.. dom kan baka! och dom älskar verkligen barn/ungdommar... vilken glädje det är att vara tillsammans med dem =) Brukar ni itne vara med äldre så kan jag rekomendera att spendera lite tid med dem, MYCKET att lära..

Jag hittade ett spännande tyg idag som jag tänkte sy en klänning av.. får se hur det går med denna konstruktion...
nu är ja toktrött så det blir strax sängen för mig..

Godnatt
love /R

Onsdag

Hade en riktigt tråkig start på dagen, var själv som kamratstödjare.. sen helt plötsligt dök Klara upp då tog vi oss en sväng på stan.. jag köpte mig en tunika och vi gick vidare till Nordfeldts och fikade.. blev allt en riktigt bra dag ändå =) nu ska ja snart vidare på nästa evangemang... grillning på berget?
Sen blir det Björn Gustafsson på tv ikväll, då är vi bänkade Alfrida! haha
image11image12

Godmorgon världen

klockan visade 11.33 när jag vaknade. Vad skönt med en ledig dag som man kan sova ut på. har precis ätit frukost och resten av dagen ska väl gå åt att läsa. Så att Klara och jag kan fokusera på att använda tiden i kyrkan till dans, nu när vi äntligen börjat komma igång igen.. =D

/R

Körslaget och GPS

I Fredags 15.00 körde en bil från Vargön mot Tärnsjö. Mamma, pappa, Anna, Emil och jag åkte för att sova hos släkt och vänner. När vi kommit fram till det lilla lilla samhälle blev det kvällsfika hos farföräldrarna.. jag drog vidare för att träffa Alfrida som var på kalas.. så kalasande blev det.. Träffade Hanna och Kristine som va på Reclaim. Alfrida och jag gick inte och la oss i tid eftersom vi fastnade på youtube och kollade på Björn Gustafsson.. VILKEN KILLE!! =)

Lördag, Alfrida och jag gick till farmor och farfar för att äta middag innan det bar av mot Stockholm. Pappa hade lånat en GPS av sin bror. Jag kan säga att vi hade väldigt kul åt den den. Det blev ju inte närmsta och enklaste vägen, ute på små landsvägar bar det iväg.. Vi stanna till i Solna för att träffa morbror med flicka, vi hade en riktgt trevlig stund med gott fika. Vi ställde in GPS:en mot Frihamnen. Vilket äventyr! den visade inte rätt för fem öre. Som tur va fick vi guidning via telefon och tillslut var vi framme. Dags för Körslaget! Vi träffade syster med en gång, åh så snygg hon var. Hon hittaefd pojken sinn med en gång också och dom gick iten att skilja på i första taget ;) Insläpp och vilket drag! vänersborgarna var inte många men hördes nog mest ;) HEJJA TEAM AGNES! Jag kan ju lova att jag var en stolt medborgare och stolt storasyster. Så duktiga dom var. Vi körde tillbaka juvelen (syster) till hotellet. Vi gick ut och åt lite grann innan det bar tillbaka till tärnsjö, och den där GPS:en, hade vi stängt av den så hade vi vart tillbaka tidigare och inte hade vi kört förbi den fina kvarnen som var någonstans mitt i skogen.. haha och ut på stora vägen igen.. halv 3 var det dags att sova..

Söndag morgon. Man var väl inte piggast i stan direkt men efter en skön dusch piggnade man till. Vi sa hejdå och började vår bilfärd hemåt. Vägen till Laxå fick jag köra (för en gång skull) kul var det med motorväg.. I Laxå stannade vi för en matbit. Och vilken reklam dom gjorde för Laxås kör. Vi tänkte utmana dem lite.. vi får väl se hur det går.. Körde förbi Gullspång.. där gjordes reklam för lindas kör.. Nu ska vi se till att det kommer upp en massa om att det ska röstas på Vänersborg.. Hoppas att ni gör det! Vänersborg Shala la la la Vänersborg Sha la la la la la... 
Bilfärden fortsätter... bara 7 mil kvar nu....

Off we go!